Jump to content
FAS Goran

bobos871

Members
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

About bobos871

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    KG - PB

Previous Fields

  • Garage
    Punto MK2a - 1.9 JTD 80ks
  1. Znam za te podatke, al reko cisto da proverim... Hvala!
  2. Kad sam kupovao ulje za menjac prodavac koji je radio je pogreseio pa mi je dao 2 razlicita ali veoma slicna ulja pa me interesuje mogu li da se mesaju, jer sam racun izgubio? Jedan flasa je " TUTELA ZC 75 SYNTH - SAE 75W-80 " Druga flasa je "Tutela Car Technyx - SAE 75W-85"
  3. Moze li neko da okaci neke slike na kojoj se vide gde se nalaze svi nosaci motora za punta JTD-a?
  4. Taj majstor mi je menjao samo ulje na autu tako da nema neke stete... A sto se tice ciscenja tako ce verovatno i biti...
  5. Hvala ljudi !!! Da sam u BG lako bi ja, nego treba naci dobrog majsora u KG !!!
  6. Mogu li da se ciste dizne na puntu 1.9 JTD 2001 godiste? Jedan mi majstor (koga inace treba da menjam) rece da ne mogu jer su kao elektronske, pa me interesuje je li to tacno?
  7. Imam Punta MK2a sa celicnim felnama R14 na kojima su gume 185/60... Sad mene interesuje mogu li na ove felne da se stave za broj sire gume tj. 195/60? Ako moze, hoce li mozda da kaci negde i hoce li to vizuelno biti ruzno? Takodje, razmisljao sam da stavim ove sire gume samo pozadi a napred da ostavim fabricke dimenzije ili da stavim sve 4 SIRE gume, pa me interesuje i za to vase misljenje ? P.S. Necu da vrsim nikakva podesavanja na vesanju, tipa distanceri i td.
  8. imas li kakvih delova od sportinga tj. enterijer za mk2a? i zadnja leva vrata za punta mk2b sive boje?
  9. I meni se javlja skripanje samo na desnom tocku i to samo kada je hladno, cim otopli napolju vise se ne cuje. Nevezano za kocenje! Da li to moze biti isto problem sa kocnica ili necim drugim?....
  10. Jesi li nabavio jos koji volan od sporting-a i moze li taj automatski menjac na JTD-a koji sad radi sa manuelnim menjacem? I koje su cene?
  11. Znas li mozda neki dobar servis za fiat ali da nije ovlascen, jer mi se 12 godina star auto ne isplati servisirati kod njih?
  12. Ona varijanta sa otpornicima je mana sto nece raditi osvetljenje komandi...
  13. Koja kompresija treba da bude za punta 1.2 16v da bi znao da je motor dobar?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...