Jump to content
FAS Goran

Sauriann

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About Sauriann

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 10/02/1979

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Novi Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Alfa Romeo 156 JTD Mjet SW 16v

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. "Iskopaće tebe Bili", vidim da će na kraju tako da bude...Javljam kad rešim.
  2. Drugari, pomažem kolegi koji je kupio Bravo iz 2011 i želi da skine HU kako bi povezao aux (aux ima u meniju hu, auto nema "Blue&Me" ). Prvi vlasnik je prilikom provlačenja kabla za parot verovarno oštetio levi limčić i sada HU neće napolje više od par cm. Desna strana je ok. Na koji način da priđem tom delu "armature" kako bih taj limčić vratio na svoje mesto (može jedva da se vidi da je iskočio i pobegao na levo pa pravi kontru i ne dopušta vađenje HU)? Da li da probam sa demontažom plastike oko HU i otvora za ventilaciju ili nešto drugo. Na slici u prilogu je obeleženo šta je iskrivljeno. Hvala. Pozdrav.
  3. Vidljivost je mnogo bolja od običnih farova sa xenon kitom (o običnim halogenim neću pričati). Pored toga što je cutoff fenomenalan i naravno što apsolutno nikome ne smetaš meni lično najviše odgovra koliko je put osvetljen sa strana. Širina snopa daje fenomenalnu preglednost (možeš pored sebe videti zeku kako trči preko njive i pokušava da se trka sa tobom ...) Duga svetla su meni više nego zadovoljavajuća i iskreno rečeno ne znam kakva su bila ranije jer ih ne koristim sem kada blicam. Za svaki slučaj ostavljene su mi sijalice u dugim (samo su skinuti džekovi) mada mislim da bi mi konstantna stock duga svetla trebala samo kroz neki nepoznat put na kojem bih se našao noću i to bez dolazećeg saobraćaja. Kako je to vrlo malo verovatno (sem ako ne putujete noću na more u Tanzaniju) bixenon duga su dosta više nego dovoljna.
  4. Vlado, zanimaju me bixenon projektori sa 4300k xenonima za Alfu 156 restajling. Koja je cena sa i bez ringova i koj su projektori(Morimoto, g2...). Nisam video da si radio farove za nju, pa predlozi nesto
  5. Da li može slika (ako je rađen) AR 156 redizajn. Zanima me takođe koliko bi koštao komplet čišćenja i poliranja za njega + ugradnja nekog xenon kita do 5000k.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...