Jump to content
FAS Goran

Bole99

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  1. Da li je moguce da zbog senzra radilice/bregaste pravi nenormalnu buku ali da radi lepo na leru? da li neko ima semu ili sliku gde moze da se vide reperi na remenici radilice gde se poklapaju? Hvala.
  2. Pozdrav svima, Stilo JTD, danas sam menjao pk kais i skidao sam komp da bih mogao da skinem plastiku od zupcastog da vidim u kakvom je stanju, kada sam sve vrati auto je upalio normalno ali se cuje neko jako lupanje iz motora i upalio je check engine sa greskom p1320. Majstor kaze radilica ali do tog menjanja kaisa nije imao nikakve probleme. Jel zna neko sta moze da bude. I da li moze bas da bude glasno lupanje ako ode senzor?
  3. Pozdrav svima, vozim fiat stilo 1.9 jtd 59kw 2003 godiste. Pre par dana sam zemenio prelivnu posudu goriva i majstor mi je rekao da pre nego sto ga upalim dam 3-4 puta kontakt i da ce se on sam izluftirati, presao sam oko 30 km crevo sto ide iz prelivne je puklo na pola (nije bio neki kvalitet) sad stavio novo boljeg kvaliteta. Pa me sad zanima jel dovoljno dati nekoliko puta kontakt ili mora jos nesto da se uradi? Hvala.
  4. Dobar dan svima, trazio sam po forumu jel imao neko ovaj problem i nistam nasao pa ne znam gde da otvorim temu. naime primetio sam da mi se otkacilo crevo sto ide iz neke crne kutijice jedan kraj ide u tubinu a drugi ne znam gde, sve sam pretrazio ali ne mogu da nadjem. Ako neko moze da mi kaze, hvala.
  5. Pozdrav svima Vozim Fiat stilo 1.9 jtd 58kw 2003 godiste, pre par dana mi se upalila lampica check engine ali nista se nije promenilo u radu motora osim malo vece potrosnje ako se ako se ne varam. Lampica se pali tek kada predjem jedno 10 km ali nista se ne desi auto lepo vuce isto tako i pali. Planirao sam za koji dan kad budem slobodan da odem do majstora ali sam zeleo prvo da cuj misljenje nekog ko je imao ovakav problem.
  6. Pozdrav svima, uzeo sam fiat stilo 1.9 jtd 58kw 2003 i planiram da uradim veliki servis. E sad me zanima da li su delovi isti kao i na jace modele i koliko bi to kostalo od prilike? Hvala.
  7. Dobar dan, nasao sam na oglasima dva syila jedan je 1.8 benzin/plin 2004 godiste a drugi je 1.9 jtd 2002. Sta vi predlazete sta je bolje?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...