Jump to content
FAS Goran

Losmi xD

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Losmi xD

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Kraljevo

Previous Fields

  • Garage
    Kraljevo
  1. Reci mi samo dal je realno da sve mora da se skine ?
  2. Pozdrav ,da li je neko imao sličan problem? Prvo što sam primetio da kada okrenem ključ jeste da nema standardnog zvuka ,već neki zvuk koji se muči ( ne mogu to lepo opisati kao kad pumpa dovodi gorivo ,samo se muči ),druga stvar je da auto malo duže vergla dok upali,a sve se to desilo kada se jednog dana ugasio u toku vožnje,u rezervoaru se čuo zvuk vraćanja nafte,kao kad se gudne cefčica u čašu i dune u nju.... Sačekam par minuta ,malo duže zaverglam i auto upali... Radi sasvim normalno. E sad izbacio je dve greške za regulator pritiska goriva i istu grešku gde pominje kompijuter i zamenu plusa i minusa. Zamenio sam regulator izbrisao grešku,vozio dva dana i eto ga opet... Izvinite što je sve ovo ovako ali bolje da ga opišem teško...
  3. Pozdrav,da li može pomoć oko lambda sonde... Pojavila mi se greška LAMBDA SONDE 1... Da li neko zna kako da je proverim ili još bolje bi bilo ako bi neko imao da mi je pozajmi ili proda samo ako je do nje? Da ne bacam pare..
  4. Nigde ne vidim da curi na crevu sve je suvo sem onog dela gde su grejači.. Ne ispušta tu nešto mnogo ali mora da se dolije posle određene kilometraže.
  5. Pozdrav ljudi ,da li vam se dešavalo da vam curi voda ili antifriz iz auta i da se to vidi kod grejača lično kod mene na fiat bravu 1.6 multidžet .. Imam i sliku ,zanima me odakle ta voda može da dođe tu?
  6. Kao 16,16,16,14 e sad da li je to kompresija ili nešto drugo,pominjao mi je da ovo mora da prebaci u nešto pa da nađe pravu stvar..
  7. Terao sam ga kod majstora ulje je stajalo na max , iberlauf suv,ali ima nešto pa gura u karter. U stvari majstor mi je čistio dpf ali nije resetovao podešavanja pa reče da je imalo malo više ulja preko max,kao palio regeneraciju motora jer to nije resetovano. A kompresija je opala...
  8. Da se otvara ili šta da se radi,opala je kompresije na klipovima..
  9. Sad ja jedno pitanje ... Fiat bravo 2008 god 1.6 mjet... Kompresija oslabila,ne trośi ulje,potrošnja normalna,normalno pali ali baca ulje kada se izvadi šipka za merenje ulja.( prska )
  10. Pozdrav ljudi. Ovako kupio sam Fiat Brava 2008 god. 1.6 mjet 120 konja pre nekih 2000 kilometara. Kada sam ga kupio nije bacao ulje na šipci gde se meri ulje. To je počelo od skoro da se dešava. Auto normalno pali zimi i ne troši ulje. Pitanje je da li je motor produvao? Bio sam kod par majstora u vezi toga ,samo mi je jedan dao trunku nade i rekao da mora da se proveri i neki separator izduvnih gasova ,jer ako je on delom zapušen može da se desi da on stvara neku zezanciju koja vraća vazduh u karter i tu pravi pritisak.... Da li je još neko imao ovakvih problema i kako je rešavao.. Hvala unapred.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...