Jump to content
FAS Goran

Tipis@Novajlij@

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

  1. dobro, shvatio sam da je to samo pomoc vozacu i da se ne treba oslanjati na nju...ali to sam znao i pre postavljana pitanja. Da li neko moze konkretno da mi kaze da li se vrse podesava samo u meniju TRIP-a (dalje, srednje i blizu) ili je potrebno jos nesto aktivirati... Da li je neko imao "situaciju" i kojoj se ovaj mehanizam aktivirao?
  2. Pozdrav... od pre 20 dana sam vlasnik Fiat Tipa 1.4 Forte i do sada sam uglavnom upoznao mogucnosti auta... Ostaje mi samo jos da otkrijem kako da podesim gradsku kocnicu. U meniju sam podesavao sve tri opcije (daleko, srednje i blizu), ali na parkingu pri brzini vecoj od 10 km/h nisam uspeo da podesim da se aktivira gradska kocnica pri nailasku na prepreku (veca kartonska kutija). Da li ima jos neka opcija ili..... treba jos nesto podesti?
  3. 1.4 sedan, paket forte u crnoj boji sa jos nesto dodatne opreme koje sam ja trazio. Ukupno 11850.. Koliko ste Vi čekali od trenutka porucivanja?
  4. Postovani, nov sam na forumu i pozdravljam vas sve. Iako jos nisam vlasnik novog Tipa, ocekujem da cu to biti za jedno 2 nedelje. Naime kupio sam novog Tipa 1.4 u AK Kole u Zemunu 25.05 i po njihovim recima isporuka je u periodu od 60 do 90 dana. Intereseje me koliko ste vi čekali isporuku vaseg Tipa i da li je ispostovan ovaj rok do 90 dana.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...