Jump to content
FAS Goran

Nikolic1

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About Nikolic1

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Novi Sad
  1. Moram da napišem da sam u najmanju ruku oduševljen fiat servisom Goran. Dovezao sam auto u koji sam bio zainteresovan na pregled i lično gospodin Goran sa još pet majstora su ga gledali pola sata kao da ga oni kupuju za sebe. Servis je bio pun automobila ali jedan je skinut sa dizalice da bih auto koji sam ja dovezao pregledali. I što je najneverovatnije, sve to mi je naplaceno 0 dinara. Svaka čast.
  2. Hvala! Jel ima neko nekoga da preporuci iz Novog Sada ko bi hteo i mogao samnom da ode da ga pogledamo? I ako nemate, kako da dodjem do majstora koji to rade?
  3. @Lufti Hvala na pomoći. Na sta da obratim pažnju ako odem da ga pogledam? Jel cena korektna za to godište? Taj od 84ks nema plivajući ali ima dpf jel?
  4. Drugari šta kažete za ovaj? http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/14494614/fiat-evo-13-mjet-evo Kad budem na kompu dodacu screenshot, izvinjavam se.
  5. Sa više konja dolazi i više glavobolje u vidu ulaganja vozio sam focusa sa 115ks i stvarno je lepo kad moze da povuče kako treba, al zato je srkao kao blesav
  6. @Axic Jel su to cene sa rukama? To deluje bas jeftino. Neko mi rece da je lanac oko 20 hiljada al izgleda da je jeftiniji dosta. Kakav je ovaj 1.3 mjet od 51kw?
  7. Nemože bolje. Gledam ih samo sa 5oro vrata, nema ih puno ali ima lepih, samo ništa za sad da mi bas odskače pa da ovde postavim i potražim vaše misljenje..
  8. Pogledao sam i nisam video da iko prodaje gp ili su prodati. Svakako planiram da provedem majstora ali moram prvo nesto da nadjem što je vredno gledanja.
  9. Evo pročitao sam drugu polovinu cele teme... Došao sam do zaključka da je najbolje da uzmem 1.3 mjet 55kw ili benzinca 1.4 16v... Ne prelazim puno kilometara godišnje i najveći deo je gradska vožnja po Novom Sadu. @ivica su Pitam za lanac jer znam da je bolja varijanta od kaiša ali koliko sam skontao svi motori su izgleda na lanac. A ovaj od 55kw koliko vidim i pored plivajuceg nema jos par nekih stvari gde su popravke skupe pa mi je on najlogicniji izbor... Lanac bi svakako zamenio ako treba a koliko sam pročitao to moze lako i da se proveri. Da ne prodaje neko sa foruma svoj GP, sudeći po svemu to bi bila najbolja varijanta?
  10. Pozdrav svima! Cuo sam veoma pozitivna misljenja o pomenutom autu i zeleo bih da ga kupim. Par njih mi hvale multi jet, kazu da malo trosi, da je jeftino odrzavanje itd... Trenutno gledam 2010 godiste i mladje ali me zanima koji motor izabrati? Zanima me ako bih se odlucio za dizela koji motor izabrati, od koliko KW? Koji motori su na lanac, koji nemaju plivajuci? Unapred sam zahvalan na svakoj pomoci!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...