Jump to content

eskostilo

Members
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

 1. Fiat & BMW & banane

  Pozdrav raja ovo mi se pojavi samo kad smanjim brzinu iz 4u 3 ili 3 U2, 1 i tako. Jel netko zna sta moze biti?
 2. Fiat Stilo - često postavljana pitanja

  Pozdrav svima, imam jedno pitanje, auto ide vuce sve lepo, kad ga ugasim odejdnom osecam vibracije cele kabine, i kad je u leru osecam vibracija volana, kako mogu znati da je plivajuci zamajac ili samo nosaci? mislim kad je u leru i pritisnem kvačilo zvuk se ne menja. Samo kad ga ugasim trese se celi motor i kabinaž
 3. Fiat Stilo 1.9 JTD - varira ler

  Ok hvala sutra cu da ih vadim pa da ih stavim ponovo.
 4. Fiat Stilo 1.9 JTD - varira ler

  Bas sam ga danas stavio na kanal video proverio sve je ok.
 5. Fiat Stilo 1.9 JTD - varira ler

  Da pocinje da se cuje, to nisam imao problem do sad, od posle nedelje kad sam ubacio drugi menjac tako radi. To mi nije jasno zasto.
 6. Fiat Stilo 1.9 JTD - varira ler

  Pozdrav molim vas ako ima neko ideju zasto mi se aktevira turbina na 1500 obrtaja i ima cudan zvuk radi, a auto ide ko lud bez problema. Bio kod majstora sve je ok, kaze samo sto puni pre mislim ranije.
 7. Fiat Stilo 1.9 JTD - varira ler

  Videcu sutra da to resim, ali poljima nemam zasto se tako ponasa, ranije nisam to primetio.
 8. Fiat Stilo 1.9 JTD - varira ler

  Pa i ja to kazem, ali nesto mi nije jasno. Kako je sve dobro i sve dobro vuce, ali od jednom dobiju snagu lepi na stolicu, a ranije nije bilo tako.. Iskreno ovaj mi je prvi auto i plasim se da ga gazim. Kad ovako ima zalet.
 9. Fiat Stilo 1.9 JTD - varira ler

  Bio na kom skidao gresku i ovo mi pokazao Po530 Po380 Po480 Ali nije mi jasno zasto od kad sam stavio ovaj novi menjac turbo aktevir na 1500 obrtaja
 10. Fiat Stilo 1.9 JTD - varira ler

  Idem danas valjda nije nista opasno, ovo nije imao pre, od kad sam stavio drugi menjac, rastavio sve i vratio nazad i onda mi se pojavilo to.
 11. Fiat Stilo 1.9 JTD - varira ler

  Ne znam sta znaci, a auto ide vuče ko lud.
 12. Fiat Stilo - često postavljana pitanja

  Ja sam se mucio, elektricar kao ne moze tamo vamo 30 eura mi je trazio da ubaci usb emulator a ni 2 minuta posla. Ja sam se mucio danima ali sa pogrešnim zicama.
 13. Fiat Stilo - često postavljana pitanja

  Drugari jel ste negde u vojvodini mislim blizu subotice da navratim do vas pa da mi pomognete, ovaj mi je prvi auto a imao sam problema sa njim. Da vam kazem necete verovati. Bio kod jednog majstora u jul da zamenim nosac motora donji, ja sam prvi vlasnik uvezo ga licno iz belgije. Uzeo ga od Belgijanca ne od Rumuna ili nekog placa. Sve je bio redovan servisiran. Sve je na njega originalno. Ja vodio kod tog majstora zbog nosaca. Covek mi zamenio menjac u julu stavio od fiat puno 1.9 jtd 59kw. I posle toliko vremena menjac blokirao. Pa sam se mucio 2 nedelje sa jednim drugim majtorom oko menjaca iso u indjiju kod pedje i svaka mu cast pedja ispao fer i korektan.
 14. Fiat Stilo 1.9 JTD - varira ler

  Pa ja i majstor kad smo zameni menjac, sva creva smo vadili. Va smo ih vratili. Mozda je i do toga?
×