Jump to content
FAS Goran

eskostilo

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by eskostilo

  1. Pozdrav raja ovo mi se pojavi samo kad smanjim brzinu iz 4u 3 ili 3 U2, 1 i tako. Jel netko zna sta moze biti?
  2. Pozdrav svima, imam jedno pitanje, auto ide vuce sve lepo, kad ga ugasim odejdnom osecam vibracije cele kabine, i kad je u leru osecam vibracija volana, kako mogu znati da je plivajuci zamajac ili samo nosaci? mislim kad je u leru i pritisnem kvačilo zvuk se ne menja. Samo kad ga ugasim trese se celi motor i kabinaž
  3. Ok hvala sutra cu da ih vadim pa da ih stavim ponovo.
  4. Bas sam ga danas stavio na kanal video proverio sve je ok.
  5. Da pocinje da se cuje, to nisam imao problem do sad, od posle nedelje kad sam ubacio drugi menjac tako radi. To mi nije jasno zasto.
  6. Pozdrav molim vas ako ima neko ideju zasto mi se aktevira turbina na 1500 obrtaja i ima cudan zvuk radi, a auto ide ko lud bez problema. Bio kod majstora sve je ok, kaze samo sto puni pre mislim ranije.
  7. Videcu sutra da to resim, ali poljima nemam zasto se tako ponasa, ranije nisam to primetio.
  8. Pa i ja to kazem, ali nesto mi nije jasno. Kako je sve dobro i sve dobro vuce, ali od jednom dobiju snagu lepi na stolicu, a ranije nije bilo tako.. Iskreno ovaj mi je prvi auto i plasim se da ga gazim. Kad ovako ima zalet.
  9. Bio na kom skidao gresku i ovo mi pokazao Po530 Po380 Po480 Ali nije mi jasno zasto od kad sam stavio ovaj novi menjac turbo aktevir na 1500 obrtaja
  10. Idem danas valjda nije nista opasno, ovo nije imao pre, od kad sam stavio drugi menjac, rastavio sve i vratio nazad i onda mi se pojavilo to.
  11. Ne znam sta znaci, a auto ide vuče ko lud.
  12. Ja sam se mucio, elektricar kao ne moze tamo vamo 30 eura mi je trazio da ubaci usb emulator a ni 2 minuta posla. Ja sam se mucio danima ali sa pogrešnim zicama.
  13. Drugari jel ste negde u vojvodini mislim blizu subotice da navratim do vas pa da mi pomognete, ovaj mi je prvi auto a imao sam problema sa njim. Da vam kazem necete verovati. Bio kod jednog majstora u jul da zamenim nosac motora donji, ja sam prvi vlasnik uvezo ga licno iz belgije. Uzeo ga od Belgijanca ne od Rumuna ili nekog placa. Sve je bio redovan servisiran. Sve je na njega originalno. Ja vodio kod tog majstora zbog nosaca. Covek mi zamenio menjac u julu stavio od fiat puno 1.9 jtd 59kw. I posle toliko vremena menjac blokirao. Pa sam se mucio 2 nedelje sa jednim drugim majtorom oko menjaca iso u indjiju kod pedje i svaka mu cast pedja ispao fer i korektan.
  14. Pa ja i majstor kad smo zameni menjac, sva creva smo vadili. Va smo ih vratili. Mozda je i do toga?
  15. Ma pokusavo sam vise puta, cak uzeo od vesalice za odecu one zice i nece pa nece. Samo da ga izvucem na silu pa da nesto sjebem. Iskreno ne znam kako da vadim.
  16. Kako da skidam radio? mislim bio sam kod elektricara probao i on nije mogo pa kaze jedino da ga izvuce na silu, ajde ako ima neko da mi pomogne oko ovog hvala lepo.
  17. Pozdrav, ovako imam jedan problem, Pre par dana ja i majstor smo menjali menjac na satilu 1.9 jtd 74 kw. Sad sve jek super ide ko lud, ali na tabli mi se pojavi jedna lampa ko bos pumpa a snjim mi je sve uredu. I od kad se ta lampa pojavila na samom staru i na prvoj mi se uključuje turbo. Molim vas dali niko imao nesto slicno. Hvala

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...