Jump to content
FAS Goran

Oculus

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited


Reputation Activity

  1. Hvala
    Oculus reacted to ivica su in Fiat 500L - iskustva vlasnika, kupovina, saveti   
    Nije tajna. 6500e. POP Star oprema (Alu felne, parking senzori, kožni volan, u-connect, podizači na svim prozorima itd.). Uglavnom su im cene tu od 6000-7000, ovaj bi možda bio skuplji da nema par sitnih ogrebotina, al ništa strašno, bitno da nigde nije udaren, ovo se da lako srediti. Nisu to male pare, ali mislim da u tom cenovnom rangu teško da može da se kupi nešto bolje, mislim u toj klasi, opremi i godišta    
  2. Like
    Oculus reacted to ivica su in Fiat 500L - iskustva vlasnika, kupovina, saveti   
    I bi na kraju 500L
     
    2014. 70.000 na satu, 1.4b, lepa oprema, imam utisak da vozim nov auto. Što je najveći fazon, do pre par nedelja nisam ni razmatrao kupovinu ovog modela dok mi supruga nije skrenula pažnju da joj se sviđa.
     
    Dizajn, komfor, vožnja, kvalitet enterijera, zvučna izolacija, meko oslanjanje na putu, nema cvrčaka, nema lupkanja... za sada vrlo visoka ocena sa moje strane... al polako, videćemo još, ko zna šta se tu još krije kad se sve isproba   U svakom slučaju, jako me iznenadio Fiat, nisam mislio da je ovaj model ovako (bar na prvu) kvalitetan... U ondosnu na GP koji sam vozio pre njega, jako velika razlika. Nije ih korektno porediti jer nisu ista klasa, ali ja sam iskreno očekivao manje više isti kvalitet, pa sam zato ovako prijatno iznenađen. A tek šta da kažem kad smo pogledali par "boljih" automobila po placevima. Ono iz uvoza, ma koliko bilo mlado, sve izgleda baš umorno i istrošeno, a ovo kao novo.
     
    U svakom slučaju, priključujem se FIAT 500L sekti
  3. Zbunjen
    Oculus reacted to Nidza Savin in Večita dilema, koji auto kupiti?   
    Taj Pezo 3008 je mnogo udoban auto, sedi se lepo poviseno i super upija ove nase puteve. Generalno, spada kao u SUV, ali je vise monovolumen varijanta zapravo. Lepo se vozi taj auto, ko je probao zna o cemu pricam. Ali lepo se vozi i 500 L. Mislim da u kombinaciji s nekom ok motorizacijom u 500L, taj 3008, sem mozda estetski, ne vredi vise para. Moje skromno misljenje.
  4. Hvala
    Oculus reacted to Dule 021 in Večita dilema, koji auto kupiti?   
    Moj ukus je da je Peugeot ruzniji ali 500L je jedini dobar sa 1,6Mjet motorom jer jedino s njim ide kako treba dok sa ovim ostalim motorima se mora dobro gasirati da bi iole nesto ucinio a tad trosi. 
    I da, prava mera za Peugeot je 2.0HDI koji je i bolja opcija od 1,6HDI zbog manjih izrazenih problema mada ko je upucen sta je mana 1,6 motora lako je resava i mora biti spreman na slabije vozna karakteristike mada je to bolje od 500L u svim opcijama sem 1,6Mjet. 
  5. Hvala
    Oculus reacted to darkman14 in Večita dilema, koji auto kupiti?   
    Koliko znam, PUG 3008 1.6hdi nije rentabilan. Pisano je i ovde po forumu, 2.0hdi mu je prava mera.
    E sad... Na tebi je  mislim da u poredjenju ova 2 PUG nudi malo veću dozu ozbiljnijeg auta (naravno 2.0) i meni je lično dopadljiviji
  6. Haha
    Oculus reacted to dekirs in Prodavci polovnjaka vs vraćanje kilometraže   
    Evo ga Dule, pokusava da objasni kako muceni covek hoce da zaradi neki dinar tako sto ce da prevari nekoga. 

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...