Jump to content
FAS Goran

nevermind89

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

  1. Pozdrav svima, Imam 500l 1.4 benzin 2015.god. Zadnjih godinu dana mi se desavalo da kad ubacim iz druge u trecu i pustim kvacilo menjač zakrči kao da nisam dovoljno jako stisnuo papučicu kad sam prebacivao. ( Znači zvuk se čuje prilikom puštanja papučice ne prilikom menjanja brzine dok je papučica stisnuta). Vremenom je bilo sve gore i gore i češće. Danas više ne mogu da ubacim u treću. Sve ostale brzine rade, kad ubacim u treću i pustim kvačilo krči samo, neće nikako da uhvati. Da li neko ima ideju šta može biti, i koliko može da košta popravka? Hvala.
  2. Ivanic je imao Nordglas, pa sam ipak u glass service-u uzeo saint gobain. Bila je akcija pa je bilo 20k. Zadovoljan sam, jedino je manje tonirano od originala al sad sam se vec navikao. Hvala svima na savetu!
  3. Servis glassmax iz Novog Sada ima Saint Gobain soferku za 21000 dinara, za mog 500l-a. Koliko vidim po forumu to je to. Da li da uzmem to staklo? Kakva su vasa iskustva?
  4. Pozdrav svima na forumu, naime pukla mi je soferka na autu. Naglo sam kočio da bih izbegao sudar i devojka kako je krenula da se zadrzi rukama baci mobilni u soferku i razbije je. Zanima me preporuka za servis, koje staklo uzeti? Da li uzimati original staklo? I koliko ce to otprilike kostati? Ja sam iz ns.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...