Jump to content
FAS Goran

edinko

Members
  • Content Count

    309
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by edinko

  1. Ko kameleon eto dopunio sam vozni park. da mogu na sve skupove
  2. Vidi da se nisu zacepili odvodi u dnu vrata pa da ne preljeva ispod tapacirunga vrata.
  3. Ih po Sarajevu se vozilo ko od sale 230 - 250 na sat. Samo da znaš Buto tvoj punto jedinu turbo rupu koju je imao je rupa u tvojoj glavi haha punto jtd da ima turbo rupu.
  4. Sa jednog auta iz CH sto je dolso u rashod skinuo, ako nadjem javiti cu ti!
  5. Koji ti je ET na felgama 35? Koliko si stavio debele distancere? Ja imamo originalne distancere od 1cm sa tuv certifikatima i sarafe takodjer jer sam mislio stavljati svakako da probam. Iako sada bez distanci mogu da spustim punta -100mm naprijed i nazad i da nigdje negrebe. sa distancama bi sigurno kacio vani na ivici blatobrana. Ali sa ovom visinom sigurno nece smetati distanceri. Pa koji je to spoiler koji trazis imas novitec, sporting/hgt, abarth... jedino je novitec nemoguce kod nas pronaci, a i vani je na cijeni! Ja imam abarth viska na prodaju crni ofarban. Ima pod ednko na piku svasta za punta i taj spoiler.
  6. Felge 5+ sta da kazem drugo, od svih satica samo ovaj donji odudara radi podloge. Haubu bi prezivio, ali ovaj stabilizator od boeinga 747 nema sanse, otkud iskopa njega!!! Hajde neka si barem osposobio motor. stavi regularni spoiler ili od abartha ako hoces nesto normalno, ovaj je strasan. Vidim da si stavio distancere takodjer. Neka ti tokar napravi jedan poklopac i maticu za felgu prema uzorku koji imas, nije skupo mozda 40KM kod nas, vjerovatno kod tebe jeftinije.
  7. Sparco strut bar je namontiran, slijedi postavljanje novog usisa.
  8. Auto je vrhunac, da se meni jednog takvog primjerka punta docepati da ga ja napakujem jos malcice
  9. Vjerujte prosla sjedista su extra, ali nisu ni blizu ovima iz gt modela.
  10. @ivan koliko vidim kao da je ovdje tek spusten sa dizalice pa nije legao na svoju regularnu visinu nema sanse da je ovoliko podignut, a i gume su pogresne dimenzije bile tada za broj manje.
  11. http://www.pik.ba/artikal/6205169/alu-felge-i-gume-lancia-lybra/ rijec je o tim gumama i felgama, auto je prodat ali su ostale felge 200 eura je cijena kompleta vise slika i sve detaljnije pise u oglasu! dostava u srbiju nije problem i predmet dogovora!
  12. Evo od nas i muzika da imas uz cips i pivo a valjda jelen pivo i onaj domaci cips sto se reklamira na tv-u!!!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...