Jump to content
FAS Goran

Sardun

Members
  • Content Count

    74
  • Joined

  • Last visited

About Sardun

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Herceg-Novi

Previous Fields

  • Garage
    Lancia Lybra SW 1.9 JTD
  1. Pozdrav svima, imam problem sa Bose muzikom, kada pustim radio svako 30 sekundi napravi se pauza od 2 sekunde. Probao sam da raskačim sa pojačala džek i to riješi stvar neko vrijeme a onda se opet vrati. Da li se nekome dešavalo tako nešto?
  2. Evo, danas sam probao zamijeniti senzor količine ulja sa polovnim senzorom i opet mi pokazuje grešku. Da li postoji neki poseban način zamjene tog senzora, pošto sam ja to zamijenio, dao kontakt par puta, čak skinuo i minus klemu (kontam da će se tako sistem osvježiti) i ništa?
  3. Da li je neko stavljao otpornik umjesto senzora količine ulja u karteru? Nemam gdje da kupim senzor a negdje sam pročitao na netu da se može riješiti greška postavljanjem otpornika, interesuje me koji je to otpornik i da li je to uopšte moguće?
  4. Može li meni neko objasnit gdje se nalazi kontejner sa freonom u Lanciu Lybru, pošto ovdje nemamo servisa za to pa se moraju primjenjivat alternativne metode
  5. A recite vi meni, pošto mi je pukla ta plastika, gdje može da se uzme nova? Ili možda ta matelna?
  6. Aha, našao sam, nego, ako ga maknem onda će počet i ulje vjerovatno da izlazi...to će se mjenjat kad se bude i ulje mjenjalo vidim ja
  7. Može li mi neko reći gdje se nalazi taj senzor količine ulja, jer je kod mene očigledno riknuo. Stalno pokazuje da nema ulja a kad pogledam na šipku on je fuliran...pa bih to zamjenio...čisto zato što me nervira Razumijem da je negdje oko kartera, nema gdje drugo biti...samo je li U karteru ili negdje NA njemu?
  8. Hajd da i odvje pitam. Gdje si radio presvlake, i ja bih trebao nešto tako pošto mi je alkantra počela propadat.
  9. Zaboravih da napomenem da se desi da se zatrese isto ako npr idem u rikverc uz brdo a ne dam dovoljno gasa i onda počne da trese i moram ugasim kola. trebao bih sledeće sedmice da provjerim dizne, a ako nisu ni one onda ga j**i
  10. Nosač je provjeren odavno i u odličnom je stanju, a i kontam da bi onda tresao stalno da je nosač pošao.
  11. A to sam mogao pitati mog majstora da pogleda, zna meni da zatrese neka ludački, imam osjećaj da će se raspanuti auto, pa ga onda ugasim i upalim ponovo normalno. A nekad ostavim malo duže da stoji u kontakt poziciji pa ga onda"kresnem" sasvim normalno. I još da podjelim sa vama da mi je danas neki Lybraš (ruke mu se osušile) skonuo onu malu žabicu što zatvara one rupe za tregere na krovu. Pa eto ako vidi ovo ikad poželio bi mu da mu se neko zakuca u kola. Pusa pusa, kiss kiss.
  12. EEEEEE meštre, ja sam ćaća u HN alo hahha Nisam gulio no sam opro sa Smack-om, prilično lako skida, samo naprskaš puštiš par sekundi da odradi svoje i počneš da mlatiš sunđerom, a CD je koštao 60€ sa dostavom iz švabije, zove se Yatour Nikakav prajmer nisam stavljo pošto kad se obriše ona ima svoj sivi prajmer na sebi koji se ne skida tako lako, a ovo je neki italijanski univerzalni sprej, potroših 2 komada, prešao sam 2 puta sve, neka boja slonovače koju sam jedva našao.
  13. Evo da se javim malo ljudima, nisam odavno . Sredih malo gospođu, ćastih je digitalnim CD changerom i sređivanjem čuvene ljepljive plastike koju sam kao i većina riješio jednostavno, jedan dan posla, demontiranje, čišćenje Smack-om, farbanje sprejom, sušenje i montiranje. A što se tiče CD changer-a, naručen je sa njemačkog E-bay-a (e što švako izmisli... ) montiranje je jednostavno samo se džek ubaci na mjesto gdje ide Lybrin fabrički CD i gotova priča, posle sam sproveo kabl do kasete i to je to, postoji i aux opcija....ma mnogo dobra stvarčica, i komande na volanu funkcionišu odlično. Evo par slika sadašnjeg stanja.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...