Jump to content
FAS Goran

arandjele

Members
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

About arandjele

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Mislim da on ima klizna vrata. Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
  2. Ista i ja razmišljam. Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
  3. Ja imam merivu sa istim motorom. Da li si menjao kaiš koji pokreće pumpu za vodu, kompresor klime? Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
  4. Na koliko je km Meriva? Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
  5. Nije problem samo fizičko poklapanje već i da li se uređaj može upariti, povezati sa autom tj. računarom.
  6. Trebalo bi da je tamo gde je i izbor AM i FM opsega, znači još jedna opcija DAB.
  7. DAB je digitalni radio koji se emituje preko predajnika, zemaljskim putem isto kao digitalna televizija kod nas preko T2 mreže. Kod mene preko predajnika emisione tehnike trenutno se emituju Radio Bg1 i 2 i 202. Te radio stanice hvatam preko tjunera televizora, nemam radio aparat sa DAB. Planiram kupovinu 500l i kod njega multimedija posle redizajna ima DAB, za model pre redizajna ne znam.
  8. Da li fabrički radio pre redizajna 500l prodržava DAB-digitalni radio ? Mislim na model multimedije bez navigacije tj. u paketu nacionale.
  9. @Matkecar Imaš na KP sajtu kod Neše belu tablu od Fiat punta 3 1.4.
  10. Ja sam kod Makija uzeo. Za senzor temperature ne treba ti retrovizor već otpornik koji košta oko 100 din. Jedino ako hoćeš da bude kao fabrička ugradnja.
  11. Uparivanje table se preporučuje sa kablom ELM327. Bežičnim putem tj. sa ELM327 u bluetooth verziji ne.
  12. Da li imaš senzor spoljne temperature ? Ako nađeš majstora za 5 evra naravno , ali mislim da traže više.
  13. Ja sam moju platio 30 evra plus isporuka tako da nisi loše prošla. Kabal ima ovde na forumu, prodaje ga član sa imenom Prijatelj. Ja sam kupio preko KP i izasao je skuplje jer dok sam dobio odgovor od Prijatelja već sam se dogovorio sa prodavcem na KP i nisam hteo da prekrsim dogovor. Platio sam 3000 din. Bitno je da kad kupujes elm da tražiš da ti garantuju da može da radi sa multiecuscanom i da može da se odradi uparivanje table. Ima raznih klonova elma koji ne rade ili rade sa nekim funkcijama multiecuscana.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...