Jump to content
FAS Goran

MmMm11

Members
  • Content Count

    41
  • Joined

  • Last visited

About MmMm11

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Niš

Previous Fields

  • Garage
    punto 1, 60 s, 1,2 44kw, 99 goD

Recent Profile Visitors

1077 profile views
  1. Kakvo je gorivo tek sad vidim lepo stefan napisao prethodno.sramota
  2. uradicu i to samo da dobijem malo vremena.Poydrav
  3. nisam bio tu,kad je radio.Radi odlicno, mada kada bi to mogao da uradim bio bi kao mecava bio si u pravu.Hvala ti puno na pomoči.Forum je zakon Majstor rekao da ovo još nije video, mada je majstorče mlado ali dobro odradilo posao
  4. pozdrav drugari, Malo sam bio odsutan, te stoga izvinite sto ne pisah sta se desavalo dalje sa punticem. Prvo sam zamenio majstora, a onda pretprosle nedelje kad se prolepsalo vreme očistio drugi majstor rezervoar za gorivo, zamenio ulozak pumpe i zamenio filter goriva.Stanje sada zajebalo vek. Gledacu da postavim sliku blaona sa gorivom koje mi je vratio da vidite samo.Kaze majstor rezervoar baš bio prljav Koristim ovu priliku da se zahvalim forumašima jer su mi svojim savetima dosta pomogli, inače bi me odrali majstori, a o živcima da ne govorim.Ispade kao da puntic bolovao od neizlecive bolesti po nekim majstorima, ali se srečom zajebase u dijagnozi.Pozdrav drugari i Živeli Sta mislite drugari da se neko nije zajebao da je sipao dizel u rezervoar umesto benzina, da li je moguce da je ovako crno?
  5. Jel onda najbolje rešenje da se skine rezervoar, opere u perionicu ili ima neki drugi način da se skine mulj iz rezervoara? Očisti dizna jer ako je onako bio prljav filter za gorivo i pumpa bila sva u mulju onda je i ona sigurno zapusena? i naravno zameni uložak pumpe.
  6. Danas konačno majstor zameni termostat koji nikako da dostigne radnu temperaturu kad vozim magistralom. U nedelju smo ustanovali da pumpa za gorivo ne baca benzin, mada kada dam kontakt čuje se. Majstor popravku odložio za proleće.Da se skine rezervoar lepo opere, osuši na sunce,izduvaju creva i zameni se pumpa za gorivo. Sad barem znam od čega da krenem. Samo nikako napolju bude malo toplije pa da vidim da nije zaledilo nešto pa zato nema protok goriva, barem se nadam. Tekst ispravljen.Pozz A šta kažu stručna lica-majstori po ovom pitanju?
  7. Danas knačno majstor zameni termosta, mada se naljuti što baš danas a več je prošlo mesec daana od reklamacije.Ono što smo ustanovili da pumpa za ulje ne baca benzin, mada kada dam kontakt ne čuje se.Majstor to odložio za proleće. Sad barem znam od čega da krenem, samo nikako da uđemo u + sa tempertaturama da vidim da nije zaledilo nešto, barem se nadam
  8. mOŽE LI mala pomoć vidim da na slici neka žica viri od čega je ovo i da ne stvara neki problem( ako može malo pojašnjenje)
  9. Pitao bih kako se pokazao ovaj motor benzinac 1,2 44kw, 99 godište , monopoint , 60 S ,kod punta1 u praksi ? Kakva su vaša iskustva?
  10. Sve u svemu sve sumnjivo kao penal na ivici šesnaesterca, a što je i najgore napeto ko na noši.
  11. Juce bio kod majstora, cekao tri sata i opet nije imao vremena...Kao danas cemo i da skratim i danas ništa.podesi da palim na plin i kad mu predložim da skinemo dovodno crevo da vidim jel baca gorivo pumpa i da izmerimo protok goriva( ali opet nije uzeo od kuma uređaj da izmeri).Pumpa ne baca gorivo i zato nije ni mogao da upali na benzin.Kaže mi majstor da vozim na plin i da se ne sekiram, na proleče čemo da skinemo rezervoar jer ima vode u njemu i da ćistimo sve i da se lepo osuši jer gde sad po zimi da to radimo i da zamenimo pumpu i ima da bude zajebalo vek.Termostat koji je trebao da mi zameni da vratiim če za par dana u gužvi je. Šta predlažete? Saga se i dalje nastavlja. Toliko od mene da vas obavestim dokle sam stigao, samo ne znam jesam pošao ili sam došao. Anaser nije åto je dobra vest.Klapne nisu resene, jer me sam tek posle video da ih je veyao nekom yicom.Sve u svemu sumnjivo kao penal na ivici šesnaesterca.
  12. Juce bio kod majstora, cekao tri sata i opet nije imao vremena...Kao danas cemo i da skratim i danas ništa.podesi da palim na plin i kad mu predložim da skinemo dovodno crevo da vidim jel baca gorivo pumpa i da izmerimo protok goriva( ali opet nije uzeo od kuma uređaj da izmeri).Pumpa ne baca gorivo i zato nije ni mogao da upali na benzin.Kaže mi majstor da vozim na plin i da se ne sekiram, na proleče čemo da skinemo rezervoar jer ima vode u njemu i da ćistimo sve i da se lepo osuši jer gde sad po zimi da to radimo i da zamenimo pumpu i ima da bude zajebalo vek.Termostat koji je trebao da mi zameni da vratiim če za par dana u gužvi je. Šta predlažete? Saga se i dalje nastavlja. Toliko od mene da vas obavestim dokle sam stigao, samo ne znam jesam pošao ili sam došao.
  13. Problem je što uopšte neče na benzin kao da ne stiže gorivo do njega.kADA SAM GA NEKAKO upalio na plin i vozio ka majstoru pokušao da prebacim na benzin uopšte nije reagovao odmah gubi snagu i ja odmah prebacim na plin jer bi se ugasio Na benzin neče nikako da upali.
  14. Jednu cini mi se jako bitnu stvar nisam napomenuo a sad mi jedan forumaš siglazirao: Bila mi upala plastika u Zubcasti i vide se yubci na nju ali nije preyubio kad je gledao majstor stoje na one tri tacke gde je bio ranije ako mogu da se setim i ako sam ga rayumeo, dakle nije prezubio, ali kad bolje raymislim problemi su mi krenuli od tada JER NIJE MOGAO uopste da upali, a onda kroz 10 minuta upalio na pola kljuca i tako jednom uplai bez problema a jednom nikako da li je možda to u pitanju.? Šta mislite?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...