Jump to content
FAS Goran

dimmu

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About dimmu

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Da li imas mozda zimske 185/55/14 i ako imas koji je dot, brend guma, cena?
  2. Pozdrav Da li neko zna gde uzeti samo cep za ovakvu posudu za pranje stakala? Pretragom sam nasao da je posuda isla u Fiat Uno. Ako neko zna koji su automobili imali takve cepove neka pise, mozda ce biti lakse za naci
  3. Hvala. Imam Tipo/Tempra manual (korisnicko uputstvo) i tamo je prikazana samo tabla sa Tipa koji je dosta laksi za rastaviti. Ako neko zna kako skinuti instrument tablu zamolio bih ga da ovde opise, a ako niko ne zna uslikacu ja ako uspem rastaviti pa mozda nekome pomogne
  4. Ako moze mala pomoc. Kolega sa posla vozi Tempru i zeleo bi da ubaci zvucnike napred i da zameni sijalicu instrument table posto je ista crkla. Kako doci do zvucnika i te sijalice na ovom dizajnu obloge instrument table, da li tu idu T5 sijalice i da li se tu ugradjuju zvucnici od 10cm ili je u pitanju neka druga dimenzija?
  5. Ako moze mala pomoc. Kolega sa posla vozi Tempru i zeleo bi da ubaci zvucnike napred i da zameni sijalicu instrument table posto je ista crkla. Kako doci do zvucnika i te sijalice na ovom dizajnu obloge instrument table, da li tu idu T5 sijalice i da li se tu ugradjuju zvucnici od 10cm ili je u pitanju neka druga dimenzija?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...