Jump to content
FAS Goran

gorki

Members
  • Content Count

    52
  • Joined

  • Last visited

About gorki

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Zemun

Previous Fields

  • Garage
    Tempra 2.0ie
  1. Rezervni tocak za automobile iz FIAT program,raspon rupa 4x98,tocak je kao nov,na njemu je Michelin guma dimenzija 105/70/R14.Cena je 2000 din.Slike mozrte pogledati na https://www.kupujemprodajem.com/Rezervni-tocak-Copavac-za-Fiat-4X98R14-15235900-oglas.htm?filter_id=. Tel. 061/6363368.
  2. Tempra ide u penziju,pa ako nekome treba nesto od delova neka se javi,pa cemo se dogovoriti.Naravno moze i ceo auto. Tempra je 1990.god. ima plin(atesst istekao),sva elektronika je ok,motor je ok. Kontakt preko foruma ili na 0616363368
  3. Anlaser Magneti Marelli ispravan skinut sa Tempre 2.0 ie,koliko sam pogledao odgovara i za alfe i lancie,anlaser ima 11 zuba,oznaka anlasera je E70r14/12 63223431. Cena: 25e Kontakt preko foruma ili na 061/6363368
  4. Izgleda da sam nasao problem,regulator pritiska goriva,nabavio sam drugi,ali imam problem kako da skinem stari,da li se skida samo regulator ili mora ceo nosac?
  5. Map senzor je stavljan drugi,tako da nije on,provericu pritisak pumpe,samo da pitam na "leru" to je samo kad dam kontakt na bravi?Posto skidam dovod,a inace jako tesko da cu da ga upalim.
  6. Tempra tesko pali na benzin ,a kad upali radi nemirno, ne prima gas, gusi se, gasi se. Stavio sam druge brizgaljke, opet isto, filter goriva je ok, isprobavao sam pumpu goriva (mada ne znam kako da izmerim njen pritisak), ali onako na oko kad dam kontakt benzin ide ,ako nekako uspem da ga upalim i navucem broj obrtaja da prebaci na plin, radi sasvim normalno, prima gas, sve je ok. Posto mi je ponestalo ideja sta moze da bude zelim da cujem vase misljenje...
  7. Imam problem sa brizgaljkama,na benzinu radi jako lose,jedva prima gas,ali kad ga prebacim na plin radi normalno,imam druge brizgaljke,pa me zanima kako najlakse da ih zamenim,hvala unapred
  8. Ja sam ranije imao slican problem i resavao sam ga dugo: !.Proveri ispravnost termostata,tj. da li otvara na vreme,mislim da su termostati namesateni da otvaraju na 88 stepeni 2.Termodavac koji daje sinal na instrumentaklu zna da se pokvari 3.U mom slucaju se pojavila pukotina na posudi za rashladnu tecnos,pukotina je bila sa donje strane i bila je debljine vlasi kose,ali kad se zagreje plastika rasiri se i gubi tecnost. 4.Imas na hladnjaku termodavac koji ukljucuje vent,proveri i njega,on nov nije skup tipa 500-600 rsd 5.Ako mozes da izbegnes stavljanje prekidaca za vent,izbegni ga,posto (iz iskustva) se zna desiti da zaboravis na njegovo postojanje i unistis motor. Kod mene je problem resen menjanjem svih termo prekidaca i davaca i temostata,jer su to relativno mala ulaganja,ako imas u vidu koliko je moze kuvanje da upropasti motor.Ja sam merio temp. tecnosti za nekim starim meracom od bojlera koji sam nasao negde u garazi,tako ako imas nesto slicno moze da posluzi.
  9. Gusar hvala,jeste viljuska tj.kugla.Bio sam kod majstora,jer nisam mogao po vrucini da se zezam i kaze da ima malo lufta.
  10. ok sutra cu da se natram na kanal,pa da pogledam bolje i da slikam, hvala puno Nego gledao sam katalog delova to mu dodje ovaj deo, zar ne?
  11. Hvala na brzom odgovoru,neko moze li se kugla zameniti u varijanti uradi sam,sa obzirom da imam dosta alata i da sam dosta toga vec radio,ali nikad nisam oko trapa nista radio,Ako moze jel bi moglo malo tutorijala za to .Hvala
  12. Pozdrav kolege,danas mi je pocelo da nesto lupa (kao da nesto lupa po patosu u tom delu) ispod suvozacevih nogu, prednji desni deo,lupa kad ide po iole neravnijem putu,ali preko lezecih nista sve normalno, pregledao sam oko tocka,opruge ,amort je dobar nisam video nista da fali (mislim neka gumica), ako neko ima neku ideju sta bi moglo da bude, dobro bi dosla pomoc.
  13. Zadnje staklo protado Ostalo aktuelno

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...