Jump to content
FAS Goran

milke985

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About milke985

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Stilo 1.6 16v

Recent Profile Visitors

414 profile views
  1. Drage kolege potrebna mi je pomoc ako neko zna.... U pitanju je Fiat Stilo bez daljinskog zakljucavanja. Kupio sam modul centralne brave sa daljinskim zakljucavanjem. Uspeo sam sve da povezem, sve radi kako treba, ali nikako ne mogu da povezem modul centralne brave na migavce ili na svetla, koja signaliziraju zakljucavanje auta. Ako je neko ovo radio, ili zna kako treba, molim vas za pomoc da mi objasni gde i kako da povezem signal sa centralne brave da mi rade migavci iili svetla kada se auto zakljuca i otkljuca. Hvala unapred na pomoci.
  2. Druze ja sam imao istih problema na Fiat Bravo, isti motori, svaki majstor kod koga sam bio isto je pricao da je sve sa sistemo za hladjenje uredu, i da je problem u isparivacu za plin, posto je imao ugradjen plin. Remontovao isparivac i opet isti problemi. Niko nije mogao da mi kaze u cemu je problem. Sve ovo se desavalo dok samostalno nisam odluci da promenim termosat. On je bio glavni problem. Otvarao jeste, doduse nekad na vreme a nekad ne, jednostavno je po nekada glavio i tako podizao temperaturu. Ti pogledaj kod autoelektricara ali opet dobro prekontrolisi termostat mislim da je on glavni uzrok problema.
  3. Da li mozda mozes da mi das broj od Crnog Saleta da vidim sa njim za ecu ako je on problem. A sto se tice akumulatora on je nov, tako da nije do toga. Meni ne izbacuje nijednu drugu gresku vec samo za temperaturu kad skala zakuca u crveno i nakon nekog vremena sama se vrati u normalu.
  4. Drage kolege forumasi moj problem je sledeci: Kazaljka sa temperaturom je pocela da luduje na kolima, prvo je malo prelazila preko pola, pa se vrati. Odem do majstora on kaze davac temperature na termostatu. Njega zamenim, problem resen nedelju dana i opet pocinje. Ukupno sam zamenio tri davaca temperature. Ponovo kod majstora on kaze termostat, zemnim i njega, opet nekih par dana kako treba pa se problem ponovo javlja. Sve stavljeno novo a kazaljka sa temperaturom ode u crveno pa se vrati, pa opet ode u crveno pa se vrati, stalno varira u voznji, cas je preko pola cas stoji kako treba, jos veci problem je kad je auto hladan, dam kontakt temperatura na pola i nema sanse da upalim auto jer nema ler gasa vec se auto ponasa kao da je zagrejan, par puta probam da upalim i jedva iz desetog puta. Na dijagnostici nema greske. Molim vas za pomoc i sta dalje da radim i gde da vozim auto da mi rese problem jer ovako ima da poludim pored njega. Da i da napomenem nema pritiska u prelivnoj posudi niti motor kuva, cak sam i merio temperaturu vode i sve je ok, termostat otvara kako treba samo sto ventilartor zbog prikaza vece temperature stalno radi. Znaci auto ne kuva vec samo prikazuje laznu temperaturu. Hvala unapred

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...