Jump to content
FAS Goran

Makaveli1902

Members
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

About Makaveli1902

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

557 profile views
  1. Problem rijesen, zamijenjena remenica radilice. Stavljena nova continental.
  2. Remenicu altenatora sam zamijenio, od radilice nisam jer se cini ok, spaner je zamijenjen isto. Ali cudno je da se ucijek pojavi problem kad je kisa i lokve i onda ne prestaje nikako dok se npr opet ne zamijeni pk kais.
  3. Pozdrav, Stilo 1.9jtd 85kw, problem je sto cvili pk kais. Zamjenjen je pk kais, stavljen novi continental, remenica altenatora i spaner, i radilo je ok sve dok nisu pocele kise, cim se nesto pokvasilo nije prestajao nikako da cvili, kada ga polijem vodom on prestane. Sta moze jos biti uzrok?
  4. Kako znati da je otisla remenica radilice? Na autu je zamjenjena remenica altenatora, spaner, remen jer se cuo onaj zvuk skripuckanja, i nestalo je jedno vrijeme do neki dan, bile su kise i od tada je ponovo pocelo da skripuce non stop kako dam veci gas vise se cuje... majstor predlaze da zamjenimo remenicu radilice jer jedino nju nisam zamjenio a ovo ostalo je zamjenjeno u toku proslog mjeseca..
  5. U BiH u mom gradu je cca. 1.44km Euro diesel 5, to je oko 90rsd
  6. Ovo sam napisao za one koji imaju naknadno ugradjeno daljinsko zakljucavanje
  7. Za stakla sve zavisi na koga naletis, a sredice se sve planiram i pragove.. Hvala, pozdrav i za tebe.
  8. Hvala svima, a to za rucke mi nije bilo palo na pamet, dobra ideja
  9. Pozdrav svima, da predstavim i ja svog Fiata. Fiat Stilo 85kw, 06/2002, presao 220 000km, klima, felge 15', xenon, led unutrasnjost, tamna stakla... Ja sam zadovoljan jacinom auta i potrosnjom Par slika:
  10. Pozdrav druze, danas sam to radio na svom stilu. Ovako, sa modula centralne brave imas jednu ili dvije zice koje spajas na migavce. Ako imas jednu zicu moraces preko dioda, ako imas 2 zice ne trebaju ti diode vec sa jedne vezes na lijeve migavce, sa druge na desne. E ja sam spajao samo prednje i zadnje migavce ove sa strane nisam. Zice od migavaca sam uzimao, od prednjih sa plavog dzeka onog pored osiguraca u kabini, zice su br. 38 i 39, a sa crnog dzeka koji je lijevo od tog plavog sa njega uzmes zice od zadnjih migavaca one su pod br. 12 i 3. E ti kada to budes povezivao samo moras sa te jedne zice iz modula da povezes jednu stranu migavaca npr samo desne, a sa druge zice samo lijeve migavce.. Sretno.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...