Jump to content
FAS Goran

ilija.radulovic.fiat

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About ilija.radulovic.fiat

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    budva

Previous Fields

  • Garage
    budva
  1. e hvala ti sve si mi rekao. jel moze neko da mi kaze gdje mogu nac dio ( plastike za motorcice ) 77364376 i ako moze neki br telefona il link.
  2. iskljucio sam dzek.i ne zuji vise.a dje mogu nac taj motorcic i taj komad plastike.
  3. i sta predlazes?i ako izvucem konektor iz tog motorcica nebi trebalo vise da se cuje ono zip zip zip ?
  4. ovako ovaj lh ima neki lim koji mi smeta majku mu....nije kao na stila.sad sam gledao ovaj sto je zaduzen na soferku je 100% nije u redu.e sad sam sarafcigerom okrecao zupcanik i pomjerao dal na soferku il prema vozacu.e sad zu ne znam dal je do plastike il do motorcica.onaj za recikulaciju radi odlicno kao i vaj sto na njega ima mgogo neke masti.to sam vidio na netu da je svima tako masan.
  5. pozdrav svima,mena interesuje ako motorcic se cuje kao zip zip da li je to crkao il je otisla plastika koja prebaca na zupcanike.radi se o ovom motoru za soferku.
  6. pozdrav ljudi.posto sam nov zelio bih sve da pozdravim al da postavim par pitanja.1.ovako zamjena motorcica na klimi nije moguca bez kompletnog skidanja kontrolne table.2 ako se non stop cuje zvuk tipa zip zip iz klime jel to do motorcica il nesto drugo.inace moram da mijenjam lh mixing actuator (kaze dijagnostika) to je valjda motorcic za grijanje al taj se ne cuje nego neki drugi.inace u pitanju je bravo 2007 godiste.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...