Jump to content
FAS Euroauto Goran

Beshla

Members
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Beshla

 1. Moram da menjam prednje amortizere i hvata me panika od pomisli da za 50e dobijem neku kopiju!?!? Zna li neko ko je uvoznik Bilstein-a za Srbiju? Zvaću ih direktno, pa da mi daju kontakt distributera.
 2. Sve sam to probao. Na kraju sam skinuo prednji panel sa ovog novog i stavio na stari radio. Na starom je panel sa komandama bio u kvaru. Sad imam stari sa faceliftingom...
 3. Ništa se ne dešava, samo svetli...
 4. Nisam pokušavao da unosim kod. Sinoć sam ga stavio na mesto starog i posle povezivanja dao je poruku za unos koda. Samo sam ga isključio. Od jutros kada ga uključim samo svetli displej bez ikakvih znakova. Raskačio sam radio na pola sata i opet isto. Da li si mislio na te kontakte?
 5. Da, i ja sam dobio taj kod. Sad hoću da ga unesem, ali kad uključim radio ništa ne piše na displeju...samo narandžasto svetlo. Nisam ništa pokušavao...?!
 6. Dobio sam jedan kod, ali jutros kada sam uključio radio upali se samo svetlo displeja bez ikakvih oznaka!? Sinoć kad sam ga povezao tražio mi je kod i samo sam ga isključio bez ikakvog tipkanja.
 7. Molim za pomoć! Potreban mi je kod za fabrički cd radio od Fiat Stila. Hvala unapred!!! Serial no. M220951 Visteon part no. 2FCF-18C838-JA Fiat part no. 735374218
 8. Danas sam ponovo probao i nema šanse!!! Dole, gore, stiskao, uvrtao i na kraju zalomim deo džeka.
 9. Misliš na malu 'bradavicu'? Ne vredi. Izvuče se za 1-2 mm, a onda ni da mrdne. Dosta jako vučem, ali više ne smem da ne pokidam!
 10. Ljudi, pitanje je glupo, ali kako da skinem konektor sa MAP senzora? Stiskam, cimam, uvrćem... ali neće! Inače, radi se o Stilu 1.9 JTD.
 11. Sve skinuto! Zagrejao sam fenom oznake, a onda ribolovačkim najlonom poskidao. Ostatke lepka sam skinuo medicinskim benzinom. Mora dosta da se trlja...
 12. Nisam merio jer mi je prioritet prodaja felni. Mislim da šare nisu dublje od 4mm.
 13. Evo još slika. Sa posla sve radi ok.
 14. Može i zamena za alu 15ice!
 15. Ne vredi. Posle 'paste' ništa se ne dešava!
 16. Jel može pomoć oko ubacivanja slika? Kad unesem (paste) URL slike, ništa se ne dešava!
 17. Prodajem original fiat sporting felne 17-ice za Stila. Dve felne su kao nove, a na dve ima par sitnih ogrebotina. Sa felnama idu i letnje gume 215/45 ZR 17 koje su osrednje očuvane. Cena: 200 EUR Nikako da ubacim slike, stranica svaki put zablokira!?
 18. Body poliester je za veća oštećenja, a ja treba samo da sredim var na braniku od nekih 10ak cm.
 19. Obišao sam sve znane i neznane farbare, ali nigde nema Body Bumper Soft u pakovanju od 250g! Da li može preporuka za neku zamenu ili da branik zagitujem sa običnim body-em?
 20. OK, kod mene je znak FIAT isto iz više delova kao na slici, a šta je sa znakom Stilo i JTD?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...