Jump to content
FAS Euroauto Goran

Beshla

Members
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

About Beshla

 • Rank
  Il Nuovo
 • Birthday 08/01/1970

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Obrenovac
 1. Moram da menjam prednje amortizere i hvata me panika od pomisli da za 50e dobijem neku kopiju!?!? Zna li neko ko je uvoznik Bilstein-a za Srbiju? Zvaću ih direktno, pa da mi daju kontakt distributera.
 2. Sve sam to probao. Na kraju sam skinuo prednji panel sa ovog novog i stavio na stari radio. Na starom je panel sa komandama bio u kvaru. Sad imam stari sa faceliftingom...
 3. Ništa se ne dešava, samo svetli...
 4. Nisam pokušavao da unosim kod. Sinoć sam ga stavio na mesto starog i posle povezivanja dao je poruku za unos koda. Samo sam ga isključio. Od jutros kada ga uključim samo svetli displej bez ikakvih znakova. Raskačio sam radio na pola sata i opet isto. Da li si mislio na te kontakte?
 5. Da, i ja sam dobio taj kod. Sad hoću da ga unesem, ali kad uključim radio ništa ne piše na displeju...samo narandžasto svetlo. Nisam ništa pokušavao...?!
 6. Dobio sam jedan kod, ali jutros kada sam uključio radio upali se samo svetlo displeja bez ikakvih oznaka!? Sinoć kad sam ga povezao tražio mi je kod i samo sam ga isključio bez ikakvog tipkanja.
 7. Molim za pomoć! Potreban mi je kod za fabrički cd radio od Fiat Stila. Hvala unapred!!! Serial no. M220951 Visteon part no. 2FCF-18C838-JA Fiat part no. 735374218
 8. Danas sam ponovo probao i nema šanse!!! Dole, gore, stiskao, uvrtao i na kraju zalomim deo džeka.
 9. Misliš na malu 'bradavicu'? Ne vredi. Izvuče se za 1-2 mm, a onda ni da mrdne. Dosta jako vučem, ali više ne smem da ne pokidam!
 10. Ljudi, pitanje je glupo, ali kako da skinem konektor sa MAP senzora? Stiskam, cimam, uvrćem... ali neće! Inače, radi se o Stilu 1.9 JTD.
 11. Sve skinuto! Zagrejao sam fenom oznake, a onda ribolovačkim najlonom poskidao. Ostatke lepka sam skinuo medicinskim benzinom. Mora dosta da se trlja...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...