Jump to content
FAS Goran

Beshla

Members
  • Content Count

    36
  • Joined

About Beshla

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 08/01/1970

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Obrenovac
  1. Prešao sam sa Stila 1.9 jtd 116ks na 500l 1.3 mjet 95 ks...nedostaje mi onaj momentalni odziv na gas koji je pružao Stilo. Sada posle dodavanja gasa prođu nekih 2s dok auto povuče i to nekako kilavo...Da li bih čipovanjem na 120ks i 240Nm dobio neki osetno bolji odziv?
  2. Da obnovim temu posle 10 god.... da li je neko skoro radio čipovanje 1.3 mjet od 95ks?
  3. Moram da menjam prednje amortizere i hvata me panika od pomisli da za 50e dobijem neku kopiju!?!? Zna li neko ko je uvoznik Bilstein-a za Srbiju? Zvaću ih direktno, pa da mi daju kontakt distributera.
  4. Sve sam to probao. Na kraju sam skinuo prednji panel sa ovog novog i stavio na stari radio. Na starom je panel sa komandama bio u kvaru. Sad imam stari sa faceliftingom...
  5. Ništa se ne dešava, samo svetli...
  6. Nisam pokušavao da unosim kod. Sinoć sam ga stavio na mesto starog i posle povezivanja dao je poruku za unos koda. Samo sam ga isključio. Od jutros kada ga uključim samo svetli displej bez ikakvih znakova. Raskačio sam radio na pola sata i opet isto. Da li si mislio na te kontakte?
  7. Da, i ja sam dobio taj kod. Sad hoću da ga unesem, ali kad uključim radio ništa ne piše na displeju...samo narandžasto svetlo. Nisam ništa pokušavao...?!
  8. Dobio sam jedan kod, ali jutros kada sam uključio radio upali se samo svetlo displeja bez ikakvih oznaka!? Sinoć kad sam ga povezao tražio mi je kod i samo sam ga isključio bez ikakvog tipkanja.
  9. Molim za pomoć! Potreban mi je kod za fabrički cd radio od Fiat Stila. Hvala unapred!!! Serial no. M220951 Visteon part no. 2FCF-18C838-JA Fiat part no. 735374218
  10. Danas sam ponovo probao i nema šanse!!! Dole, gore, stiskao, uvrtao i na kraju zalomim deo džeka.
  11. Misliš na malu 'bradavicu'? Ne vredi. Izvuče se za 1-2 mm, a onda ni da mrdne. Dosta jako vučem, ali više ne smem da ne pokidam!
  12. Ljudi, pitanje je glupo, ali kako da skinem konektor sa MAP senzora? Stiskam, cimam, uvrćem... ali neće! Inače, radi se o Stilu 1.9 JTD.
  13. Sve skinuto! Zagrejao sam fenom oznake, a onda ribolovačkim najlonom poskidao. Ostatke lepka sam skinuo medicinskim benzinom. Mora dosta da se trlja...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...