Jump to content
FAS Goran

Aleksandar79

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Aleksandar79

  1. Podgorica Послато са SM-G988B помоћу Тапатока
  2. Prilikom skidanja polomi se drzac pa im tesko da vracu[emoji3] Послато са SM-G950F помоћу Тапатока
  3. Fiat puto evo 1.3mjtd 62kw zamjena lanca na 230000km ,proizvodjac Ina Lanac -90€ Ruke majstora-100€ Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока
  4. Nema plivajacu zamajac,imaju ga samo oni od 66kw ali ima dpf filter (62kw) sto mu je mozda i jedina mana.Ja sam generalno prezadovoljan.
  5. Pozdrav za sve forumase. Imam punta 1.9d 2001 sa lukas pumpom vec duze vrijeme imam problem slican vasem,otezano paljenje kad je hladan i kada upali onda radi na dva cilindra,lamlica na tabli se ne gasi takodje zna da trza u voznji.Upalim ga kad ne cekam kontak vec ga zaverglam odmah.Grijaci su novi,akumulator ,sipao dvotaktol da se podmaze filter novi to je stl su me savjetovali majstori.Na dijagnostici pokazuje senzor plolozaja rotora ,citajuci vase postove odlucih se ja na taj korak.Postavicu neke od slika nadam se da ch nekom pomoci kako se ovo skida: Ovdje sam oktkinuo zice Ovako izgleda poslije tog zahvata ima dva sarava i mora se odviti gornja cijev na bosh pumpi kako bi se mogao izvuci Posto je utopljen u neki silikon otporan na temper. mora se sve skinuti pazljivo najbolje skalperom okolo nikako odozgo jer se moze ostetiti ploca Evo ovako kad oslobodite plocu od silikona ona je zaletovan na tri tacke morate uz pomoc lemilice i pumpice vakum osloboditi kako bi izvukli plocu ja sam to kasno vidio la sam pokidao.Na dvije tacke su vezane licne zice debljine vlasi od kose a treca je distanca da ploca ne moze dolje Na kraju sam sve uspio da povezem preletujem i vratim nazad znam da sam prskocio dosta toga ali pitajte ako vam nesto nije jasno.Rezultat je da je auto upalio i ako mu se nisam nadao[emoji12] ,prvi dva tri puta duze vergla jer povuce zrak. Auto je radilo i palilo bez gore navedenih problema svega dva dana i ponove se vratilo isto. Mozda ovo nekom od vas rijesi problem kada se preletuje ali u mom slucaju nije ili mozda je spremno za zamjenu.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...