Jump to content
FAS Goran

nole@

Members
  • Content Count

    33
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nole@

  1. Set letnjih guma Riken, model Road Performance, proizvedene 2018 godine, apsolutno zdrave, bez oštećenja, ravnomerno trošene, savršeno ravne i nikad krpljene. Šara je 3-4 mm, mogu da se voze još. Po potrebi šaljem dodatne slike sa detaljima koji Vas eventualno interesuju. Cena 60e za sve četiri. 069/25 75 272.
  2. Imam ja tu masku sa znakom, neoštećenu...možda pozadi fali jedan šraf. Ne mogu pre vikenda da slikam, ali skroz je ok. Izvinjenje kreatoru oglasa...
  3. Pogledaj oglas, a nije ti predaleko i da dodđeš da pogledaš uživo...perfekcija do slova, i mehanički i limarijski, oprema sve sem kože, restiling model. https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/16325986/alfa-romeo-159-20-jtdm-170hp Moj brat je vlasnik od 2014., kupljena kod Saleta Petrovića u Pančevu.
  4. Imam ja... skinut sa auta pre dve godine i više nije vraćan...popodne da ga nađem i uslikam.
  5. U utorak 14.05. dolazim za BG, ako nekome igra...ima transport do BGa za dž.
  6. Nisu kolega, raspoložive su...javi se na gore navedeni broj ako si zainteresovan.
  7. 30 evra! Verujem da mnogi voze mnogo lošije gume od ovih...prilika kakva se ne propušta, sve 4 gume za 30e.
  8. Aktuelno... Ako neko ima punta mk2b za delove, može i zamena za neke delove koji bi mi bili interesantni (npr. desni far, graničnici vrata, suncobran...).
  9. Prvi ko se javi - sve 4 gume za 4000 din! 069/25 75 272
  10. UP! I dalje aktuelno...gume nisu krpljene, nemaju deformitete, i sl. CENA 5000din za sve 4 !!! Letnja sezona je na pragu, a meni samo zauzimaju prostor u ostavi!
  11. Na prodaju set letnjih guma u dimenziji 185/60 R14. Sve 4 gume su iste, model Uniroyal rain expert. Nisu krpljene, prilično ravnomerno trošene...dve su 5-5,5mm a dve malo manje od toga. Skinute sa mog auta jer sam prešao na 15ice. Cena 50e za sve 4. Može slanje, lično preuzimanje, proba...ili dogovor oko transporta pošto često idem prema BGu pa može i to da Vas ne košta. 069/25 75 272
  12. Nema problema druže, ko je raspoložen da naručuje/ide za Mađarsku, eto mu informacije iz prve ruke...ima i kineskih uređaja sijaset koji čitaju svašta nešto, a imaju i integrisan blutut...verovali ili ne imao sam priliku da vidim uređaj koji košta nov 2000din sa BT-om (koji je po mojoj slobodnoj proceni težak oko 150gr ).
  13. Nemam ja vremena za to druže... Pa šta znam, možda najbolje da se licitira...ako nije u sukobu sa pravilima foruma. Možda bih odredio neku početnu cenu od 150e pa koliko doguramo...
  14. Pozdrav drugari. Interesuje me ako neko zna koliko vredi ovaj plejer...mislim da je jedan od par najjačih modela od Alpine gledajući specifikacije po netu. https://www.alpine.co.uk/p/Products/SingleView/CDA-9886R Pošto nisam neki zahtevan korisnik i imam malu bebu, možda bih ga prodao/menjao za neki drugi, jer ne koristim ni vufer, ni pojačalo itd. a ovaj plejer ima potencijala da potera voz (ima 3xRCA, 4V PreOut), šteta je da bude neiskorišćen...imam i daljinski uz njega, stanje veoma dobro...
  15. Kako i sam naslov kaže, ekstra očuvan ram za naočare, žena ga je kupila pre 2+ godine ali ga je baš baš malo koristila jer uglavnom nosi sočiva a pored toga ima još 2-3 naočara, tako da je stvarno vrhunski očuvan. Plaćen je oko 18.000 din čini mi se, mislim da ima i račun negde...uglavnom, moderan i lep, kao nov. Cena...šta znam, neka bude 12000 din. Može lično preuzimanje, može slanje kurirskom službom, može bilo kakva provera. 069/ 25 75 272, Novica.
  16. @90knele90 Slikaj taj koji imaš na drugom faru i izmeri koji je fi (prečnik)...
  17. nole@

    P: MicroLink

    Prodato...može lock.
  18. nole@

    P: MicroLink

    Rezervisano.
  19. nole@

    P: MicroLink

    Prodajem svoj Microlink emulator, druga generacija, verzija bez blututa. Detaljne informacije na linku:: http://www.microlink.rs/Microlink2FI8_sr.php Stanje fabričko. Cena: 30e fiksno. 069/25 75 272.
  20. Donekle da, ali ne svaki put i u svakoj temi...po tome, oni što pišu 'NOV NOV NOV' a prodaju neku kantu, isto rade...pa zatim oni što pišu 'prešao 148k km' a on prešao 348k km takođe obmanjuju narod...isto tako i ovo, čovek misli (ili ne zna) da je ovo TI, i neka mu...ipak je ovo oglas i ne treba ga trpati.
  21. Koji god paket opreme bio, i šta god imala/nemala, i koja god cena bila...ljudi su čudo! Poštujem poznavaoce, i sam sam vlasnik 147ice FL već 5 godina i istu sam oglasio nedavno, i dobro znam šta treba da ima a šta ne treba za svako godište, ali čemu komentarisanje i opankavanje nečijeg auta ako nisi kupac...svaka roba ima svog kupca, a ako se nekome nešto ne sviđa ne bi po svaku cenu morao da komentariše. Pa zar je logično da kompletna TI 147ica 2007. godište, sa 5-oro vrata i sa stock 150ks bude 3000e!? Ili možda Q2!? I da nije farbana nigde!? Iz tog razloga nisam ni postavljao oglas ovde, jer ne volim to šegačenje...kad dođe kupac kod mene da pogleda auto, sve ću mu objasniti zašto je cena ovakva ili onakva, šta god da nađe od mana spustiću mu cenu i kraj priče. A valjalo bi još kad bi kilometraža bila makar do 160k km, pravih podrazumeva se, još bolje ako je između 140-150k km...
  22. Aj' sad ovako, za punta: - vozačev suncobran - levi retrovizor manuelni - antena Može i pojedinačno cene a može i đuture!
  23. Hvala mnogo! Uspeo sam da nađem taj deo sa bojom sedišta/tapacira, to se uklapa...idem da pogledam auto sad, pa da uporedim broj motora (ako ga uopšte nađem, iz onoga što sam uspeo da pronađem o lokaciji broja motora). Jel se na kraju zna gde je broj motora, jel se gleda odozgo ili se leže pod kola...:-) Punto je 1.2 8v 2004.god.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...