Jump to content
FAS Goran

FiatStilo

Members
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

About FiatStilo

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 08/14/1993

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Stilo

Recent Profile Visitors

961 profile views
  1. Kako mogu da resim problem sa kodom na ovoj navigaciji? Da li je ista verzija softwera 9.8 kao i kod standardne navigacije ili je potreban neki drugi?
  2. Flet sam uzeo u M&G Electronic u Nisu, mislio sam da je istio kao i fabricki, ali sam pogresio, siri je od fabrickog, tako da sam ga iskoristio za vezbanje a kasnije sam prepravljao fabricki flet. Jeste da je zeznuto za lepljenje ali se ne tope zice. Posle lemljena sam prelio lemove plastikom da se ne bi odvojili. Jel zna neko mozda koji releji su mi potrebni da bi se video signal prebacivao sam, bez prekidaca, kada ubacim u rikverc?
  3. Evo nekoliko slika, na koji sam nacin izvlacio i prepravljao flet(flet sa slike nije fabricki, koriscen je za probu i vezbanje) Koji releji su mi potrebni umesto prekidaca da bih prebacivao video signal?
  4. Hvala andreja. Usupeo sam da sredim, prebacio sam DVD player na NTSC i slika vise nije treperila. Kameru jos uvek nisam kupio, tako da nisam probao preko kamere.
  5. Odradio sam video ulaz na navigaciji ali slika treperi. Sta bi moglo da bude? Posto nisam imao kamericu, za proveru sam koristio video izlaz iz DVD plejera. Da li DVD salje istu vrstu video signala kao i kamerica ili je mozda problem do lemljenja?
  6. Hvala Viktore, kupio sam taj sprej, pa cu videti kako ce da ispadne, ali nisam nasao ove dizne, tako da cu bez njih da radim. Kad bude gotovo, izbacicu slike. Pozdrav.
  7. ViktorBG koja je marka i cena tog spreja, siva metalik perlato ? Bas je dobra, trebao bih i ja ovih dana da farbam.
  8. Jedno pitanje. Da li ce funkcije na volanu da rade ukoliko se ne odradi proxy za navigaciju?
  9. Nisam probao Setup, zbog toga sto je vec bilo na engleskom. Muku sam mucio dok sam uspeo da narezem firmware9.8. Kada sam ga rezao u Nero, izbacio mi na kraju poruku da je uspesno narezano i kada opet vratim CD u komp, pokazuje kao da je prazan disk. Pokusao sam vise puta, i bacio sma 4-5 diska i na kraju sam resio da probam sa tim diskom, bez obzira sto komp ne prepoznaje sadrzaj na CD. I uspeo sam da instaliram firmware. Sredio sam malo i dugmice na navigaciji, evo nekoliko slicica.
  10. Hvala Jure. To je taj fajl, tj setup. Probacu sutra.
  11. Iz Nisa sam, ali hvala u svakom slucaju. Pokosacu sa ovim sto je Jure postavio, pa ako ne ide javicu se. Postoji program za prebacivanje sa CD-a u ISO fajl, ali to ostavljamo za kraj. Ovo su fajlovi kada se MM_STP otvori preko Daemon tools-a Ako su isti fajlovi kao kod tebe Ivane, onda bi trebalo da bude to.
  12. Sutra mi stize navigacija, pa bih hteo sve da pripremim. Procitao sam celu temu, nasao sam link za Firmware 9.8 ali za Setup nisam. Da li moze neko da postavi link za Setup? Hvala unapred
  13. Jel moze pomoc oko koda za radio kasetas za Fiat Stilo? 2FCF-18C838-AE 735296944 M054506

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...