Jump to content
FAS Goran

Slovak95

Members
  • Content Count

    33
  • Joined

  • Last visited

About Slovak95

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 12/20/1995

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Irig
  1. Drugari, citam temu ali ne nalazim i dalje resenje. Stilo mi pusta ulje na leptiru. Tacno na spoju. Nema nikakvog dihtunga ocistio sam sve lepo i stavio diht pastu. Opet pusta suzu. Ima li resenja? Da li uopste sme da curi ulje na ovom spoju i pored diht paste? Evo slike posle ciscenja Evo posle diht mase i predjenih 30km, opet slinavi Auto sam vozio dva sata nakon dihtovanja, da nije rano?
  2. Malo slabije vuce na malim obrtajima, ali mislim da je u granicama normale jer otvara turbo na 2000. Na 1300 obrtaja trazi nizu, dok punto povlaci i sa 1100. Nemam pojma. Nesto jeste problem. Sve teze pali. Ne gubi gas, ne gasi se. Lepo ide. Dijagnostika ne pokazuje nista.
  3. A da li bi se fals vazduh manifestovao jos nekako?
  4. Sekund, ne vise. Kao da upali na drugi okretaj. Ne bi mene to brinulo nego kad dam kontakt i pumpa krene da radi, cudno se cuje. Kao da brboce i krklja, nista strasno ali drugacije od jtd-a. To se cuje u instrument tabli tj ispod haube. Auto normalno ide normalno prima gas, sve ok. Da ne vuce neki fals vazduh negde sta znam. Procitacu tu temu. Hvala!
  5. Pozdrav svima. Presao sam sa Punta 1.9jtd na Stila 1.9 mjet 8v. U pitanju je 2005. Godiste. Problem je sledeci: prvo paljenje malo duze vergla, ne pretarano. Ali ne pali na pola kljuca sto bi se reklo. Bukvalno vergla sekund i sastavi. Posle toga svako sledece paljenje na pola kljuca ide. To se desava kada auto stoji duze od 2-3 sata i bez obzira na spolju temperaturu. Punto mi je palio na pola kljuca i posle dva tri dana stajanja. Da li je ovo indicija na neki problem ili jednostavno mjet tako radi? Probao sam dva akumulatora ista prica. Da znam sta me ceka na zimu...
  6. Sve u svema najebao sam izgleda. Tom dedi nije bilo nista, imao je tackicu na nosu i samo su hteli da provere jel sve okej jer je mator. E sad dalje sta me zanima: da li cu ja biti pozvan negde da odgovaram ili cu samo u slucaju takvog postupka dobiti resenje od tuzioca? Da li ja moram da pokrenem nesto da dodje do toga ili je to redovno (taj oportunitetni). Posto sam nezaposlen i studiram kakve su sanse za drustveno koristan rad? Kada mogu da ocekujem poziv? Da li ce oni sami pitati za saglasnost ostecenih da platim u dobrotvorne svrhe? Hvala svima na odgovoru. P.s. neko je pitao gde se tacno desilo, na to ne znam odgovor, nisam dobio zapisnik kazu da je jedina raskrsnica u bul. Despota stefana iz koje ne sme levo a ima za levo.
  7. Pozdrav svima, nadam se da nisam pogresio temu. U subotu sam imao blazi udes mojom krivicom pa me zanima kakva kazna me ocekuje kad dodje poziv. Pokusacu sto bolje da objasnim situaciju. Skrenuo sam levo na raskrsnici na kojoj znak pokazuje da sme da se ide samo pravo i desno, a postoji put za levo koji nije fizicki odvojen (skroz nelogicno). Znaci ima put za levo kao na svakoj raskrsnici a znak kaze da se ne sme. Prosao sam 10 semafora pre.toga i svaki je imao uslovno levo, jedino ovaj nije, ali sijali su semafori svi zeleno jer ih je bilo tri za svaki traku i kontao sam da imam uslovno. Da nesreca bude veca spuca me zena i to dobro. Dosla policija, jedan deda ogulio nos i zvali odma hitnu da ga pogledaju. Sve u svemu kriv sam 100% ali postoje olaksavajuce okolnosti. Kisa je toliko pljustala da nisam video prst pred okom. Znak da ne sme levo je stojao samo sa desne strane puta i kombi mi je prekrio znak (ocevici potvrdili policiji) Ispred mene je isao auto koji je iz iste trake napravio isti prekrsaj kao ja i otisao levo najnormalnije i ja za njim, taj isti auto mi je prekrio liniju tj strelicu na putu za pravo (isto potvrdjeno od strane drugog vozaca) Svaki semafor prethodni na tom bulevaru je imao uslovno levo i tri semafora, to me je i zbunilo, bilo zeleno svuda i ja kontao da imam uslovno levo. Da nesreca bude veca i drugi vozac i jedan policajac nisu znali da tu ne sme levo (zato su mislili da sam prosao na crveno) Prvi put sam se nasao na ovakvom putu. Prvi mi je prekrsaj u zivotu. Sve sam priznao na licu mesta. Nisam pio, bio sam vezan, nisam pomerao auto. Zaustavio sam auto na vreme a drugi vozac nije ni pokusao da zaustavi vozilo, s tim da je imala slobodnr trake desno mogla je da me izbegne. Uspanicila se i pustila volan. (Uslo u zapisnik) Sve u svemu nisam ispostovao znak i izazvao sam nesrecu. Ako neko strucan moze samo od prilike da mi kaze za sta ce me tacno teretiti i kolika me kazna ceka kada se uzmu olaksavajuce okolnosti u obzir. Koliko para i koliko zabrane voznje? Dosta je tu detalja bilo koji mi idu u korist ali ne mogu svega da se setim, kriv sam a nisam -.- Edit: ako neko zna, desilo se sve na bulevaru despota stefana u beogradu, najkriticnija raskrsnica kazu panduri.
  8. Da li neko moze da mi kaze da li angel eyes farovi imaju xenon projektor tj socivo?
  9. Zvucnik za auto max 1200W. malo koristen, kazu da mu treba pojacalo za pravi zvuk. Imam i drugi ma da mislim da nije ispravan jer mu viri neki osigurac ali ako je neko zainteresovan mogu ih probati oba. Cena po dogovoru
  10. Cena po dogovoru. Kontakt telefon: 0638501734
  11. ko radi ovakve radove i koja je cena? mislim na ugradnju sa naslova teme
  12. Ljudi pomagajte. Gde da kupim neke farove za fiat punta mk2a (uski far) ne mogu vise da gledam one fenjere. Stavio ac xenone i nista bolje da sam bacio pare. Kupio bih angel eyes. I da li postoje bilo koji farovi da se kupe sem fabrickih i angel eyes a da imaju dobre projektore ili sociva kako god?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...