Jump to content
FAS Goran

Testera

Members
  • Content Count

    149
  • Joined

  • Last visited

About Testera

  • Rank
    Testera

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Možda su mu ostali automobili odlični, možda je i ovaj C5 odličan, ali kilometražu je muvao i nema priče. Carinska dekleracija je na Balkan Trans, oni sigurno ne dižu kilometraže za svakog dilera ponaosob. Znači da je uvežen sa tom kilometražom na satu u Srbiju, a on je vratio na lepših 140kkm.
  2. Mora se registrovati na forum da bi se pregledala tema, ali na osnovu slika bih rekao da se radi o, među Alfistima čuvenom, Petroviću iz Pančeva. Kod njega Alfa uvek vredi 500-700 evra više nego na tržištu. Ali ne sumnjam da je ovog C5 lepo sredio i ulickao, tako da stanje odgovara novoj kilometraži Sve je moguće
  3. Alfa je povučena iz prodaje, molim moderatore da zaključaju temu. Hvala
  4. Volim Alfe i italijane uopšte i ne rastaje mi se od nje, pogotovu što sam gotovo siguran da Alfu više neću voziti, čini mi se da će je tako pozicionirati da će biti preskupa i polovna. sada mi je takva situacija da posao zahteva češća putovanja po Centralnoj Srbiji, uključujući tu i razna sela. Dosada sam to odrađivao sa Cliom kada nema robe, a kada ima Vivaro, e sad bih hteo jedan zapravo više pik up nego SUV. Ciljam na Hilux, Navaro, L200 i ako bih mogao da dobacim do nekog Amaroka, registrovan kao teretni. I ovako ide deo kredit, a da ostavim Alfu šeme nema da bih uspeo. Na doboš bi išao i Vivaro, ženin punto na metan za kraće relacije, a kamionče za posao i duži put 2-3 puta godišnje. Takvi su planovi, a šta će na kraju da ispadne ko zna.
  5. Evo sličica i definitivno najniža cena je 6.500, za čoveka znam da je pošten, ne mulja kilometražama. ako ti je interesantno javi da ti pustim broj na pp.
  6. I meni su više braon, ali ovi Alfisti moraju precizno, nije braon, to je krem. I ne ložite me više kako je lepa, povućiću je iz prodaje.
  7. Datum proizvodnje 10-2011 Motor 1,6 105ks Boja tamno siva, kao kod Ticma Kilometraža 135.094, moguća svaka provera, nije prevarant radi na sitno oprema Dynamic, ima auromatsku klimu, hromirane ručke vrata,Blue&me, mp3cd, dva ključa, alu felne Gume Goodyear oko 5-6mm šara cena 6.600 nisam siguran da mže niže Slike večeras ću postaviti, ili dajte broj telefona na 063/375-561 jer ih imam na Viber-u
  8. Hvala! Ebiga, u polovnim automobilima ponuđeno bež ili braon, a meni više vuče na braon i stavio tako. Ali lepa su, koje god boje da su.
  9. Ako ti je još uvek aktuelno, dobar drugar tek uvezao i nema ga još u oglasima, 11.2011. 1.6mjet, nisam siguran za konjažu, jači dinamic, digitalna klima, hromirane ručke, kilometraža sigurna 130-ak hiljada, gume oko 6-7mm, skroz dobar, a cena je sigurno odlična jer najviše voli da proda odmah sa kamiona. Javiću cenu večeras.
  10. Hvala Do sto sam merio i manje od 10, osetno, a koliko može da razvije pojma nemam, ali znam da mi klinci kažu da ako na satu piše 260, onda mora da može toliko.
  11. Hvala! Ove gore su iz Italije u trenutku kupovine, ove dole su trenutne, nikakav fotošop, samo standardno pranje i slikano telefonom.
  12. Prodajem auto iz naslova, lično ga uvezao iz Italije, kupljen u januaru od prvog vlasnika, uvežen i registrovan ovde krajem februara. Kilometraža je nešto malo ispod 100 hiljada km. trenutno, a kupljena sa 91.856, imam kompletne slike u trenutku kupovine i svu prateću dokumentaciju. Kilometražu sam proveravao na sve meni poznate načine i svuda je ta. Proizvedena je 30.11.2009. godine, Oprema je Najjača "Distinctive-Hihg", nema samo navigaciju koja i nije nikada išla u bilo kom paketu opreme nego se dokupljivala, znači spisak je podugačak ali evo deo: Kompletna braon koža kao nova, trozonska automatska klima-leva-desna i zadnja klupa se odvojeno podešavaju, Samozatamnjujući i samopreklapajući retrovizori, Mp3 CD, kao i Blue&me (bluetooth za tel i Mp3 USB), automatska svetla i automatske brisače, sve od elektronike ESP, ASR, hill holder, brake assist,... Na 92.800 km urađena zamena ulja i svih filtera, ulja menjača, kočionog ulja, prednji diskovi i pločice(zadnji su odlični). Od vanrednog održavanja: na prvom pregledu utvrđeno da curka ulje semeringa menjača pa sam ne želeći da rizikujem lamelu skinuo menjač isporveravao stanje seta kvačila, zamenjen semering menjača i semering poluosovine koji nije otišao ali se preventivno menja kod skidanja menjača. Od estetskih sam kod pirketa stavio nazad dva lonca od Alfe 159 2,4 i ukrasne nastavke. Uz nju sam dobio dva seta guma: letnje pirelli loše(možda još jedna sezona) i gotovo nove Mischelin Alpin A4(2012, šara preko 7mm). Sedišta i kompletan enterijer apsolutno bez oštećenja, na eksterijeru su vidljivi tragovi oštećenja od parkinga po vratima, ništa strašno ali dobro poliranje bi leglo. Apsolutno nijedan, ni najsitniji problem sa njom za ovo vreme nisam imao, ništa ne cvrči, skiči, ne pali lampice, brunda, preskače poskače ili bilo kakva anomalija. Auto je registrovan do kraja februara 2015., ne znam sada tačan datum. Vozilo je na moju firmu, tako da može opcija kupovine putem kredita ili lizinga. Svaka provera je naravno dozvoljena. Auto je predobar za vožnju, motor izuzetno jak i štedljiv, u gradu okretna, na otvorenom udobna, brza i stabilna, ali približava se 40-ta i mogućnosti mi dopuštaju tako da bih probao jedan veći SUV i to je razlog prodaje. http://www.polovniautomobili.com/oglas5417748/alfa_romeo_159_20_jtdm_koza/ Cena za forumaše nije fiksna i stvar je dogovora. Ne umem da stavim slike? Daj da neko pojasni, staviću iz Italije i sveže, može i neki klip da se stavi.
  13. Sve ovo je do sada ispricano mnogo puta. Moje iskustvo sa 4 cipovana jtd i jednim tdi motorom je da se snage dobije dosta, normalnim remapom bez problema 20%. Uglavnom merim potrosnju cep-cep i nikada nisam osetio da se potrosnja povecala ili smanjila posle remapa vozio sam kao i pre koristeci visak snage samo kada zatreba. @dovla Ovaj sa Alteom sigurno nece trosti isto ili manje, ne dize on snagu 40-50% da bi ga mazio. Ako je 2.0 tdi nemoj da cipujes. Ima on snage, a i njega nije preporucljivo. Ako je na ovoj Altei optimum ovoliko, alal im vera. Cipuje se 1.9 Tdi dobro, ali ovo mu dodje skoro 50%. U svakom slucaju odlicno.
  14. Ovoga sam pre u temi spominjao, dečko je težak diletant. 99% automobila koje prodaje vraćena je kilomtraža između 40.000 i 140.000 km. Ima placeva koji dugo rade i znaju gde se, koliko i na koji način može vratiti kilometraža, a da se to ne primeti. Ovaj je bio tragedija, na satu jedna kilometraža, u kompjuteru druga, na carinskoj treća, servisna falsifikovana. Posle se malo izveštio pa je slagao te podatke detaljnije, ali sam pratio neka njegova vozila na Balkanovim aukcijama i kilometraže su bile mnogo korigovane na apsolutno svakom njegovom automobilu. Verovatno je za kratko vreme koliko radi došao na loš glas pa je i ime promenio, sada se zove auto plac M . Znači što dalje od auto placa M
  15. Izvinjenje, pogrešno sam razumeo. Kaže naslov da kupuje crevo pa sam pomislio da je to normalno gumeno crevo interkulera, koje inače redovno puca.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...