Jump to content
FAS Goran

Urosh1

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

About Urosh1

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Bravo MJET 1.9
  1. Je l neko imao problem kod Brava oko zadnje prskalice? Od kada sam uzeo nije uopšte ni radila a pozadi koliko sa gledao nema gde da stoji...verovatno ima je zajednička pumpa u haubi .
  2. E ovako...posle jučerašnje posete trećeg majstora, i probanje novog senzora za vodu u filteru, ispostavilo se da je već postojeći senzor dobar, te da nije oštećen. Kada sam stavio novi senzor i dalje mi je izbacivao lampicu za vodu u filteru. Došli smo do zaključka da je problem u filteru goriva. Tako da smo vratili stari senzor ... i posle toga lampica se ugasila ?!?!?! E sada , da li nije bio lepo stavljen senzor ... uglavnom sada ne svetli !
  3. hm... sve što je džabe ovde se dočekuje raširenih ruku
  4. Ne znam da li si procitao moj post - proveri da li taj senzor odgovara sa Stila 1.9MJT (ili jos bolje 1.9JTD), pa telefon u ruke i zovi otpade. Ok...najpoženije da kupim nov. Moraću nekako da proverim da li odgovara od stila.
  5. Ma ne vredi da ga "pohvalim", verujem da retko ko je čuo za njega. Ali hoću svakako...ali prvobitno, da nekako nađem taj senzor. Zvao sam sve ove poznatije dobavljače, Kitkomerc, AP sport, Euroauto, Euro 07, i još neke, niko nema . E sada, je l ima neko neku ideju gde bi to mogao da nađem a da nije ovlašćeni servis ?! Postoji mogućnost da idem na neki auto otpad ali pitanje je da li ima fiat bravo tamo, jer je relativno noviji auto.
  6. Imam problem sa svetlom na delu gde se podešava grejanje , tačnije dva kruga jer imam manuelnu klimu tj manuelna podešavanja. Leva strana mi radi, tj levi krug je osvetljen a desni nije. Kako se uopšte menja sijalicu tu i da li je uopšte sijalica ili osigurač ?!
  7. Onda je ovo kanister mali za gorivo sličica(tj. lampica)...Opcije za attach slika izgleda da ne postoji na ovom Forumu, tako da ne mogu da okačim deo upustva ! Inače, definitivno je senzor za vodu, koji se kači sa donje strane filtera za gorivo, jer sam bio kod drugog majstora. Majstor koji mi je radio mali servis, je bio neoprezan, i grubim skidanjem i ponovnim uključenjem u novi filter ga je oštetio , pošto su oni jako osetljivi ! E sada, naravno čovek se pravi lud . Senzor ne mogu da nađem, barem ne još uvek, a u ovlašćenom servisu košta čak 7.000,00 din. !!! Ako neko ima neki info bio bih zahvalan .
  8. Koliko vidim, žuta lampica u obliku kantice za ulje, piše da označava , voda u filteru za dizel gorivo . VODA U FILTERU ZA DIZEL GORIVO (Multidžet verzije-žuta lampica) Kada se ključ nalazi u MAR položaju on aktivira signalnu lampicu, ali će se ona isključiti nakon nekoliko sekundi. Signalna lampica se aktivira ukoliko se voda nađe u dizel filteru. Na određenim modelima se pojavljuje odgovarajuće obaveštenje na displeju. Ne mogu da attachujem sliku , da bi pokazao izgled lampice.
  9. moja je greška piše na board-u chech diesel fuel filter . Sutra ću otići kod ovog mog ili kod drugog najverovatnije je senzor za vodu !
  10. Hm...ali pazi, meni nije to ništa pisalo dok nisam uradio "mali" servis ...e sada, ne znam da li on možda nije resetovao taj com, ili šta već ... jer mi je čudno da sad odjednom on to meni izbaci. Opet da kažem da kada je on prikačio onaj ručni kompjuter za dijagnostiku, našao je samo nešto za vodu u filteru ! Ali ok, proveriću na nekom drugom mestu.
  11. Verovatno nije...ali meni na board-u pre paljenja na kontaktu, ide upozorenje "check diesel filter" ?! Ne znam na koji filter misli ? Verovatno na filter goriva !
  12. Ok hvala. Pojavio mi se jedan problem pri malom servisu. Kupio sam filtere i ulje, zamenjeno je, ali mi na board kompjuteru izlazi "check diesel filter" i stoji mi upaljena lampica na tabli žute boje kao kantica za ulje. E sada, ja sam kupio neki filter za gorivo u AP sportu . Da li je neko imao sličnih problema sa ovim, jer očigledno da je nešto do samog filtera ? Koliko sam upoznat UFI filteri su u stvari original filteri i najbolja preporuka za ovaj auto verovatno i za druga FIAT vozila. Nemoguće da niko nije imao ovakav problem
  13. Ok hvala. Pojavio mi se jedan problem pri malom servisu. Kupio sam filtere i ulje, zamenjeno je, ali mi na board kompjuteru izlazi "check diesel filter" i stoji mi upaljena lampica na tabli žute boje kao kantica za ulje. E sada, ja sam kupio neki filter za gorivo u AP sportu . Da li je neko imao sličnih problema sa ovim, jer očigledno da je nešto do samog filtera ? Koliko sam upoznat UFI filteri su u stvari original filteri i najbolja preporuka za ovaj auto verovatno i za druga FIAT vozila.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...