Jump to content
FAS Goran

filipb

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by filipb


  1. Pozdrav vozim Grande 1.4 2009 i pre neki dan na pravcu osetim malo trzanje u volanu i upali se lampica sa volanaom za servo i piše power steering volan po malo cima ,stanem ugasim ga upalim posle 500 m opet upalim ugasim i posle normalno kada sam se vratio sa puta odem do majstora on proveri akumulator on pred izdisaj kaže mora mi proveriti anlaser i altenator pa ako je to u redu onda je senzor volana (120 e)  toliko šta da se radi


  2. On 10/23/2020 at 10:23 PM, Ivan said:

    BT samo transferuje komunikaciju na handsfree sistem (zvucnici + mikrofon u autu).

    U meniju radija imas opciju PHONE, tj. Telephone Volume Adjustment.

    Predefinisanu vrednost koju si podesio, takodje mozes u toku razgovora da menjas preko komandi na volanu ili Volume tockica.

    Bar je kod mene tako, na Nuova Bravo.

    HVALA prijatelju na pomoći namestio. Pozdrav


  3. Zamenio sam ablender novim ali sada je počelo nešto drugo da se dešava kada dam desni žmigavac vratim volan uključi se levi na par puta 3. I isključi. Levo radi normalno! Poludeću od njega više

     

    On 8/3/2020 at 12:27 AM, alex011bgd said:

    Pozdrav 

     

    Na mom GP kada dam migavac za desno nakon ispravljanja volana gasi se migavac za desno, ali onda zatreperi jos 2-3 puta za levo, bez da sam ga ja ukljucio.

    Probao sam i u stanju mirovanja gde se isto desava.

    Da budem precizniji, palim desni migavac, nakon iskljucenja sam ukljuci 2-3puta za levo, iako je rucica na "nuli".

    Zna li neko o cemu se radi? Hvala.

    Da li si rešio problem meni to radi potpuno nov ablender!?

     

     


  4. Pozdrav , vozim Granda 1.4 benzin/plin i počeo je da me pošteno zeza kada se ugreje i pri vožnji kreni stani i to samo i ne uvek kada krećem trese kao da će da se ugasi kao da krećem iz 3. brzine. Malo manje se dešava na benzinu. Išao sam u tri servisa stavljali na diagnostiku, pregledali nosače i dr i plin i benzin i ništa. Probali vozili kažu nije kvačilo a ja sam prvo pomislio na korpu, od nedelje idem opet uservis pa neka krenu redom svećice...

    Ni sam ne znam više šta da radim, ima li neko iskustva sa tim?


  5. Pozdrav od skoro sam vlasnik Punta classic actual posto sam resio da mu ugradim muziku skinio sam na vratima poklopce za sitnice I iznenadio se kada sam video na plastici da je 2005 god isto sa jedne I druge strane proverio pepeljare I jos neke delove a tamo je 2010 2009!? Punto je inace 2010 god vrata fabricka zanima me da li normalno toliko odstupanje u godistima? Inace oterao sam ga kod tri majstora dva auto limara koji su mi potvrdili da auto nij lupan da je sve fabricki! Hvala.!


  6. Pozdrav od skoro sam vlasnik Punta classic actual posto sam resio da mu ugradim muziku skinio sam na vratima poklopce za sitnice I iznenadio se kada sam video na plastici da je 2005 god isto sa jedne I druge strane proverio pepeljare I jos neke delove a tamo je 2010 2009!? Punto je inace 2010 god vrata fabricka zanima me da li normalno toliko odstupanje u godistima? Inace oterao sam ga kod tri majstora dva auto limara koji su mi potvrdili da auto nij lupan da je sve fabricki! Hvala.!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...