Jump to content
FAS Goran

filipb

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by filipb

  1. Pozdrav vozim Grande 1.4 2009 i pre neki dan na pravcu osetim malo trzanje u volanu i upali se lampica sa volanaom za servo i piše power steering volan po malo cima ,stanem ugasim ga upalim posle 500 m opet upalim ugasim i posle normalno kada sam se vratio sa puta odem do majstora on proveri akumulator on pred izdisaj kaže mora mi proveriti anlaser i altenator pa ako je to u redu onda je senzor volana (120 e) toliko šta da se radi
  2. HVALA prijatelju na pomoći namestio. Pozdrav
  3. Pozdrav, da li mi neko može pomoći i objasniti kako da smanjim zvuk zvona telefona u autu mnogo je glasno . Hvala U pitanju je Grande i Blue & Me sistem.
  4. Zamenio sam ablender novim ali sada je počelo nešto drugo da se dešava kada dam desni žmigavac vratim volan uključi se levi na par puta 3. I isključi. Levo radi normalno! Poludeću od njega više Da li si rešio problem meni to radi potpuno nov ablender!?
  5. Hvala, pokušaću samo ne znam da li je majstor to već radio...
  6. Majstor je pokušao da očisti to je trajalo par dana i prvi put kada sam koristio dugo svetlo opet po starom. Polovan ispravan ili nov ne mogu da nađem nigde zato što moj ima komande na volanu (radio, Bluetooth, telefon)...
  7. Hvala, ponovo sam ga vozio u još jedan servis pregledali,vozili kažu sve OK ali da za svaki slučaj ga dovezem ponovo za par dana na detaljan pregled
  8. Ivane upravo tako mislim da mu je to pravo rešenje nađi pravu tablu i ugradi pođi od toga
  9. @zeljkoci ima fabrički Landirenzo sad o ostalom se ne razumem ništa pošto mi je ovo prvi auto sa plinom
  10. tebi su u pitanju instalacije a i neispravna tabla tj neodgovarajuća, trebao bi majstor da ti pregleda kako je sve to povezano i spojeno , izgleda da on ima problema sa strujom čim podizači seckaju,pale se lampice,teže pali proveri jedno po jedno
  11. ne diraj te spojeve, možeš običnom četkom i vodom ali nikako čeličnom
  12. isto sam to imao na citroenu u pitanju protokomer 99% ja sam zamenio isti sam dva šrafa jednostavno bar na Saxu i kao nov
  13. Pozdrav , vozim Granda 1.4 benzin/plin i počeo je da me pošteno zeza kada se ugreje i pri vožnji kreni stani i to samo i ne uvek kada krećem trese kao da će da se ugasi kao da krećem iz 3. brzine. Malo manje se dešava na benzinu. Išao sam u tri servisa stavljali na diagnostiku, pregledali nosače i dr i plin i benzin i ništa. Probali vozili kažu nije kvačilo a ja sam prvo pomislio na korpu, od nedelje idem opet uservis pa neka krenu redom svećice... Ni sam ne znam više šta da radim, ima li neko iskustva sa tim?
  14. pogledao sam jos jedan classic 2010 kod njega je isto tako delova ima od 2006 do 2010 jbg ko ce njima znati pitao sam bivseg vlasnika posto se znamo kaze zena da nista nije dirala I da nije nikada ni imala muziku! Ma nema ni veze ko ga j...! Hvala ljudi I cujemo se nekom drugom prilikom !
  15. Ma nema nista za radio ni zvucnike to I kazem nego kada sam skinuo te plastike ispod je nekakva bela zastita I tada sam video godista tako je I na drugim vratima a sve ostalo je 2009/2010 pa I sedista kablovi idr kada skines na vratima pragovima blatobranima je sve fabricki nema niakvih znakova da je nesto radjeno?!
  16. Pozdrav od skoro sam vlasnik Punta classic actual posto sam resio da mu ugradim muziku skinio sam na vratima poklopce za sitnice I iznenadio se kada sam video na plastici da je 2005 god isto sa jedne I druge strane proverio pepeljare I jos neke delove a tamo je 2010 2009!? Punto je inace 2010 god vrata fabricka zanima me da li normalno toliko odstupanje u godistima? Inace oterao sam ga kod tri majstora dva auto limara koji su mi potvrdili da auto nij lupan da je sve fabricki! Hvala.!
  17. Pozdrav od skoro sam vlasnik Punta classic actual posto sam resio da mu ugradim muziku skinio sam na vratima poklopce za sitnice I iznenadio se kada sam video na plastici da je 2005 god isto sa jedne I druge strane proverio pepeljare I jos neke delove a tamo je 2010 2009!? Punto je inace 2010 god vrata fabricka zanima me da li normalno toliko odstupanje u godistima? Inace oterao sam ga kod tri majstora dva auto limara koji su mi potvrdili da auto nij lupan da je sve fabricki! Hvala.!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...