Jump to content
FAS Goran

vedran770

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

About vedran770

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bač

Previous Fields

  • Garage
    Fiat stilo 1,9 jtd
  1. Kad ga vozim na dužim relacijama on u toku vožnje pređe 260000 ali kad ga ugasim on je vrati.Neko ga je izgleda uvračao.
  2. Ma auto sam uzeo od brata koji ga je kupio novoga,tako da varijanta sa vraćanjem kilometraže ne pije vode.
  3. Fiat Stilo 1.9 jtd 2002 god.Prvi sam vlasnik u Srbiji i direktan kupac od prvog vlasnika u Švajcarskoj pre 4 god,tako da ništa oko kilometraže nije muljano.Problem je sledeći,kilometar sat kad pređe preko 260.000 km pri narednom paljenju vrati na 259.400 km i tako već 6 meseci nikad da ostane preko 260000.Šta bi to moglo biti i da li se to nekome dešavalo.( Kako sad da znam kada je vreme za servis )
  4. Agencija ne reskira ništa,reskira tehnički pregled koji je overio reg.list. Šta ako je neko pokušao proći tehnički sa folijama pa ga nisu pustili a onda ode u agenciju i ovi mu srede ili na svom tehničkom ili gde već to rade.A onda tehnički koji ga nije pustio podnese prijavu MUP-u i nastaje problem za onoga ko ga je pustio sa folijama.
  5. Ne znam baš i koliko je po ustavu član pravilnika koji kaže da privatna vozila moraju na atest zbog folija a vozila državnih organa su izuzeti od te obaveze.Ili svi ili niko,to je moje mišljenje ili se onda to može nazvati diskriminacija..
  6. http://www.abs.gov.rs/repo/static/files/sektor%20za%20vozila/odeljenje%20za%20ispitivanje%20vozila/17_%20Spisak%20ovlascenih%20predstavnika%20proizvodjaca.pdf OVLAŠĆENI U SRBIJI
  7. Da,fabricki cd, ali ako mislis da je on vukao struju kao sto se kod dosta njih to desavalo nije to u pitanju.Jedino ako se desavalo da u nekim vremenskim intervalima povuce struju i isprazni aku,,i majstor je prvo posumnjao na njega ali posle merenja je rekao da on ne vuce struju,, bar ne vuce konstantno puno struje.
  8. I ja sam imao problema sa pražnjenjem akumulatora povremeno,bila kola kod električara dva dana i nije uspeo da utvrdi da li i gde vuče struju..Po njegovom savetu sam izvadio osigurač F 39 koji napaja radio,unutrašnje osvetljenje,obd utikač itd od tada se to nikad više nije desilo.E sad u čemu je kvaka nemam pojma ali deluje.
  9. Ne znam da li ga možeš sam ugraditi,meni je rekao da ne šalje nego ga isključivo on montira jer mora izbrisati greške i da bude siguran da je sve ok.Ne znam koliko naplaćuje jer smo mi nešto kompenzirali.Kontakt telefon sam ti poslao na PP
  10. Ima momak u NS, meni danas rešio problem sa jastucima (a patim se dve godine), radi simulatore i ugrađuje ih i sve super šljaka. Zove se igor.
  11. Proprati gde ti te zice idu na kompjuter,na kojim oznakama zavrsavaju pa ce ti posle biti lakse

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...