Jump to content
FAS Goran

tesendicdd

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tesendicdd

  1. Pozdrav svim clanovima,da li moze neko da mi kaze gde se nalazi hladnjak ulja kod lybre 2.4 jtd?
  2. Hahahahah,Marikoni je veoma to zivopisno objasnio :) .Marikoni ,a jel ne prave u telenoru,mts,vipu npr dupla kartice ako si post pejd npr?Dodjes kao vlasnik jedne kartice i trazis da ti jos jednu naprave za auto npr razlog,mislim sta znam,pitam ? Misleci za radio tj telefon u lybri!
  3. Čovek je u pravu .bas ako ti stvarno treba telefon taj uzmi,mada razmisli dobro.A ovo za navigaciju i ja sam cuo da uopste i ne postoje mape za Srbiju,a i ne znam da li moze da se nareze cd sa novim npr.mapama pa da se ubaci u taj citac cd koji nema uopste svaka lybra.Pozdrav
  4. Pozdrav druze,mozes ubaciti fabricki radio sa telefonom u lybru,ide kartica ne samo čip kao u standardne sadasnje telefone.A za navigaciju moras imati ispod fabrickog cd sarzera cd plejer za navigaciju.U nekim lybrama sa jačom opremom ide i taj cd plejer fabricki ugradjen.Ako hoceš taj radio sa telefonom imam ja da prodam jedan kom.
  5. Pozdrav Sloba6015, pregledaj erg ventil,i crevo od interkulera.Moguce je da je tu problem...
  6. Pozdrav kuzaru 83,nek ti neko pregleda crevo od interkulera ono vece oko 40 cm duzine.A ima jos i jedno manje crevo od interkulera koje se desava da pukne pa vude vazduh.
  7. Pozdrav svima,nisam se predstavio.Danas sam se registrovao ovde.Ja se zovem Dragan,vlasnik sam zadovoljni Lybre 1.9 jtd. Hvala Neshookt.narucio sam alarm sa centralnom pa cu ovih dana ga ubaciti.
  8. Ma ,hteo bih da ga skinem totalno.Jer mi centralna bas pravi problem i non stop se pale sva cetiri zmigavca.Nekad fabricki kljuc mi otkljuca vrata,nekad ne i tako.Pa sam hteo da ugradim neku drugu centralnu sa alarmom a fabricku da skinem...
  9. Pozdrav ljudi, gde se nalazi fabricki alarm na lybri 1.9 jtd 2001 god.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...