Jump to content
FAS Goran

Aca89

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About Aca89

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Krusevac
  1. Ma na svim stanica isto. Ubacio sam malopre kasetu i cuje se normalno. Ocito je taj tuner. Sad da nadjem nekog ko popravlja radije ili da kupim savremeniji radio. Hvala Ivane na pomoci.
  2. Mislim da sam otkio problem, ali ne znam kako da ga resim. Svi zvucnici rade i svi testovi su prosli tj. svuda je pisalo ok ili pass. Jedino sto me muci je SIGNAL STRENGTH cija je vrednost 0.5 V, Nije valjda crko tuner. Jel postoji nesto sto ima ikakve veze sa akumulatorom. Pokusacu da nadjem neku kasetu pa cu probati.
  3. Ne znam kako da ukljucim tu servisnu proceduru. Znam da sam to sa izborom zvucnika radio prosle godine, ali sad uopste ne znam kako to da izvedem. Jel moze objasnjenje kako bese U pitanju je fabricki radio za fiat stilo.
  4. Ispraznio mi se akumulator na autu i nije hteo da upali. Skinem ja juce akumulator i stavim ga na punjac. Jutros ja namotiram akumulator, auto upali iz prve i ja sav . Radio stanice se sve pogubile, namestim ja radio stanice , kad se ono nesto ne cuje. Osluskivanjem sam primetio da mi izgleda samo jedan zvucnik radi i to onaj na suvozacevim vratima. Sta im je, nisu valjda svi crkli . Napominjem da radio radi i da ono podesavanje "balance" je na nuli. Ostalo sve radi (svetla, podizac, centralna brava i slicno)
  5. Ne znam ni ja da li su isti; neki tip koga sam zvao rece mi isto da ima za 5v i da mi nebi odgovarao. A koliko je cena i koja je boja u pitanju? Ja cu se raspitam da li su oni isti.
  6. Da li imas vratanca za rezevoar za Fiat stilo 3V? Ne onaj cep nego ono poklopce sto sakriva taj cep.
  7. Jao ljudi sto me plasite. I meni se danas pojavila ta glupa greska sa sve zutim trouglicem. Ja isto prvo mislio da je neko sijalica (stop svetlo) ali posto sam se zurio nisam ni pogledao nego odo ja do grada. Parkiram sam ja tamo lepo, zavrsim svoje obaveze i da krenem kuci upalim auto pojavi se ta glupa poruka i zapisti auto jos jedanput ja pogledam tablu kad imah sta da vidim..... nema goriva tj skazaljka mi stojji na pola rezerve i svetli ona zuta lampica za rezervu. I onda ja poceo da mislim pa gde nestade toliko gorivo imao nesto malo manje od pola rezervara. Krenem ja i tokom voznje kazaljke sama pomeri i ponovo pokazuje normalnu kolicinu goriva. Samo se sada nam da nije tabla pred crkvanje nego da je nega glupost oko tog senzora za gorivo.
  8. Treba mi preporuka za nekiog dobrog elektricara u krusevcu da bi pogledao neki alnaser na stilu.
  9. Zdravo celoj ekipi sa foruma. Ja sa Aca iz Krusevca i vec izvesno vreme sam vlasnik Fiat Stila 1.8. U pocetku je to bio lep auto a sada vise ne lice na nista , kakav vlasnik takav auto . Njemu nista ne hvali tj auto ide u oba pravca i napred i u rikverc ali ima gomilu sitnih ogrebotina, neko mi je ukrao ratkapne (one lepe aluminijumske sa znakom fiata) i jos gomilu sitnica koje vise ne mogu da se setima ali nije vazno. Mozda cu zakaciti i slike da ga vidite ali morate prvo da sacekate da ga operem. Toliko od mene za sada . P.S. Ako neko sa foruma zna nekog dobrog auto elektricara u krusevcu neka mi javi moza PM

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...