Jump to content
FAS Goran

dzoniii

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About dzoniii

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    novi sad

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Stilo

Recent Profile Visitors

861 profile views
  1. meni to stalno blinka a sva cetiri grejaca mi perfektno rade i pali na pola kljuca tako da ne mora da znaci da su otisli.
  2. e jeste jeste brate glow plugs a nevitko je jbg. sta mu ga to dodje ?
  3. jedno pitanje samo ne vezano za gorivo ako neko zna da mi odgovori sta znaci kad pise na bordu slow plugs sta mu ga to plugs dodje ?
  4. stilo 1.9 jtd 100 konja.u gradu vrbasu znaci neka prosecna brzina oko 60 d0 70 km a nekad i 90 uglavnom ga vozim 4,5 brzinomn a i po novom sadu kad ga vozim 90 znaci ispod ga ne vozim tako da meni moj trosi toliko da ja znam
  5. ma ljudi stilo ne sme da trosi vise od 7 litara po gradu znaci i to je puno oko 6 do 6.5 zavisi od voznje.a na otvoreno 90-100 km trosi oko 4.2 mozda 4.5 bar meni a bord laze stalno tako da to nije merodavno uopste.
  6. auuu. pa tvoj guta bas.ja sam merio po kilkometrazi a na otvorenom kad ga vozim 4.2 mi je potrosnja to sam uspeo da spustim najmanje na bordu a i po skazaljci sam video..al uglavnom ja Mislim da bi trebo oko 4.5 na otvoreno a oko 6 u gradu ja ga i u gradu jbg vozim oko 90 prosek a i reci mi pise mi slow plugs a plug sta mu ga to doje kao utikac neki na srpskom ili kako ?
  7. 1.9 jt hvala. a sad sam nesto i p[rocito i tako naso knjigu o njemu.nije mi bitno kolko trosi jer znam u gram kolko trosi nego me zanimalo kolki rezervoar ima a kompijuter gledam al nema veze sa potrosnjom pokazuje da mi trosi oko 8 a meni guta 5. e druze i jo sjedno pitanje sto se temperature tice.kako tebi drzi temperaturu ? meni na prvu nekam mozda drugu i ni gore ni dole po voznji u ravnim predelima ? a uz brdo digne.
  8. ja bi vam postavio par pitanja sto se stila i potrosnje tice.zanima me da li je njemu rezervoar 65 litara kao sto sam cuo ? i ako moze neko da mi kaze raspodelu crtica tj kolko je litara nje ja sam racuno pa da vidim dal se poklapa.i zanima me ako neko zna sta mu znaci u meniju ono kad pise ci 1/100? hvala u napred

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...