Jump to content
FAS Goran

nsx

Members
  • Content Count

    34
  • Joined

  • Last visited

About nsx

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd

Recent Profile Visitors

3532 profile views
  1. Poštovani Nenade,

    Imam Stila karavana i u njemu stari fabrički kasetaš. Može li u njega da se ubaci ovaj Micro Link da bude u sklopu postojeće maske?

     

     

  2. @majkicbane Cena iz prvog posta se odnosi na model Microlink1 koji se vise ne proizvodi. Sada je u prodaji samo model Microlink2 za Fiat vozila, cija je redovna cena 40€. Popust sa clanskom karticom je 5€
  3. Nema trenutno, bice za otprilike mesec dana.
  4. Prošli put mi promaklo pitanje, izvinjavam se. Što se nivoa signala tiče, na novom modelu signal je dodatno pojačan dodavanjem pretpojačala, to je jedan od razloga zašto je Microlink2 veći po dimenzijama. Na prvom modelu je nemoguće pojačati signal, to je maksimum koji DAC čip daje.
  5. Nije ni zamisljeno da radi bez mikrofona.
  6. U bluetooth verziji ne dolaze mikrofon i dugme za javljanje na poziv. Dugme za javljanje je nepotrebno jer se koriste komande na volanu ili komande na radio-uredjaju. Moguce je samo primanje i odbijanje poziva, kao i prekidanje veze.
  7. Cene: FIAT-ALFA ROMEO-LANCIA - 40€ VW-SEAT-AUDI-SKODA - 40€ RENAULT - 45€ Doplata za BLUETOOTH modul - 30€
  8. Konacno, predstavljamo Microlink2! Poseduje USB, microSD i AUX prikljucke, nivo signala pojacan na 1.2Vrms, interni "equalizer" sa predefinisanim vrednostima (pop, rock...) kao i mugucnost "custom" podesavanja. Verzija sa bluetooth modulom poseduje i ulaz za mikrofon. Moze da se korsti za slusanje muzike, a moze i da radi kao "hands free". Kontrole su preko fabrickog radia ili komandi sa volana.
  9. Nije jos stiglo na red, u sledecih mesec-dva izlazi Renault i jos neke novotarije
  10. Ne moze, to je peugeot. Fiat Bravo/Brava (stariji model), Marea, Lancia Lybra (bez navigacije), SMART koriste Grundig MBUS protokol koji je nije isti kao kod ostalih fiata (Blaupunkt DMS). Postoji poseban model MicroLink-a za MBUS protokol
  11. Kompatibilno sa Fiat Multiplom ako je godina proizvodnje 2000+
  12. Imate garanciju na uredjaje bez obzira od koga ste kupili. Javite se da snimimo problem i izvrsimo zamenu.
  13. Navigacija je Becker kao i kod AR166 koristi unilink protokol. To nece biti skoro.
  14. Kao sto je Mel Problemi sa navigacijama CN, CN+ su reseni: - nastavlja tamo gde je stao - prepoznavanje uredjaja prilikom startovanja Mozete besplatno zameniti uredjaj novom verzijom Ako je fabricki onda pase Obavestenje za vlasnike Lancia Lybra(bez navigacije), Fiat Marea, Fiat Bravo/Brava, Smart: uredjaj je u finalnoj fazi testiranja. Ako sve bude po planu bice u prodaji u ponedeljak.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...