neshaoct 9780 Posted January 29, 2013 Top Gear Season 19 Episode 1 — (Full Episode)Originally aired on January 27th, 2013. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivan.ik 625 Posted February 3, 2013 Pojavila se i druga epizoda. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6346 Posted February 4, 2013 Top Gear Season 19 Episode 2 — (Full Episode)Originally aired on February 3rd, 2013. Quote Share this post Link to post Share on other sites
skora 0 Posted February 4, 2013 Ko ima zelju da sebi skida i cuva emisije (kao ja ) evo sajt na kome imaju sve sezone svih aktuelnih emisija (Top Gear, Top Gear Australia, Top Gear America i Final Gear), cak i u HD-u! http://www.finalgear.com/shows/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
integralac 2892 Posted February 4, 2013 imam sve cak i vecinu old top gear-a, vredi cuvati, gledao sam sve po par puta Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivan.ik 625 Posted February 10, 2013 Može i treća epizoda. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6346 Posted February 11, 2013 Može, može... Top Gear Season 19 Episode 3 — (Full Episode)Originally aired on February 10th, 2013. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivan.ik 625 Posted February 11, 2013 Pojavili se domaći titlovi za prvu epizodu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9780 Posted February 18, 2013 Top Gear Season 19 Episode 4 — (Full Episode)Originally aired on February 17th, 2013.---------------------------Hamilton skinuo Fetela sa tronaLuis Hamilton je postavio najbrže vreme od svih vozača F1 u emisiji Top Gear, postavivši time Sebastijana Fetela na drugo mesto. U Suzuki Liani, vozač Mercedesa je dao sve od sebe i napravio vreme od 1:42,9 što je brže od Fetelovog vremena postavljenog još 2011 za više od sekunde.preuzeto sa - Auto Blog Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivan.ik 625 Posted February 25, 2013 Peta epizoda, spremna za gledanje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted February 25, 2013 Top Gear Season 19 Episode 5 — (Full Episode)Originally aired on February 24th, 2013. Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted February 25, 2013 Multipla nastradala! Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9780 Posted February 28, 2013 Pagani prevarom do rekorda?Najnovija sezona serijala Top Gear započela je tako što je Pagani Huayra postavila novi rekord staze, kada je reč o automobilima koji se mogu legalno voziti na javnim putevima. Ovaj rezultat sada se dovodi u pitanje, s obizrom da nekoliko ljudi koji su prisustvovali obaranju rekorda tvrdi da je automobil italijanskog proizvođača tom prilikom imao nedozvoljene trkačke ''slik'' pneumatike.U prvoj epizodi 19. sezone popularnog britanskog serijala, koja je emitovana krajem januara 2013, test vozač Stig je u novom Paganijevom automobilu obišao krug za 1 minut 13 sekundi i 8 desetinki, nadmašivši vreme prethodnog rekordera, modela Ariel Atom V8 (1:15.1).Međutim, nekoliko svedoka koji su bili na stazi toga dana, izašlo je u javnost sa tvrdnjom da je rekord postignut uz kršenje pravila takmičenja. Oni su izjavili da je Huayra kojom je upravljao Stig koristila pneumatike namenjene za vožnju na trkama, čija upotreba nije dozvoljena na javnim saobraćajnicama što je protivno propozicijama.preuzeto sa - Auto Blog Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted February 28, 2013 A tako znaci! Jos meni bilo cudno kako je uspeo da nadmasi Ariel Atom i to cak za sekund ipo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9780 Posted February 28, 2013 Videćemo TG odgovor ovih dana, valjda će ga biti... Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9780 Posted March 1, 2013 Pagani ipak nije varao u Top Gear-uPagani je izašao u javnost sa dodatnim objašnjenjem u vezi sa kontroverznim pneumaticima koji su korišćeni na modelu Huayra prilikom obaranja rekorda staze u emisiji Top Gear. Italijanski proizvođač priznao je da je koristio dve vrste pneumatika tokom snimanja emisije, ali tvrdi da nema reči o prevari, jer su oba tip guma legalna. Podsećamo, nekoliko svedoka koji su prisustvovali snimanju epizode Top Gear-a u kojoj je Paganijev automobil ostvario najbolje vreme staze, tvrdilo je da je taj rezultat postignuti uz pomoć nedozvoljenih "slik" guma. Ova vrsta pneumatika koristi se samo na trkačkoj stazi, a njihova upotreba na javnim putevima nije dozvoljena.preuzeto sa - Auto Blog Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivan.ik 625 Posted March 3, 2013 Šesta gotova. Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9780 Posted March 4, 2013 http://www.streetfire.net/video/top-gear-season-19-episode-6-africa-special-part-1_2420936.htm Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivan.ik 625 Posted March 10, 2013 Sedma gotova Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9780 Posted March 11, 2013 http://www.streetfire.net/video/top-gear-19x07-africa-finale_part-1_2421429.htm Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6346 Posted March 11, 2013 Mozda i najslabiji specijal do sada, nije mi se nesto bas dopao... Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted March 12, 2013 http://www.streetfir...t-1_2421429.htmNe valja, puca na drugom segmentu!Probaj ovaj link: http://www.streetfire.net/video/top-gear-19x07-20130310_2421443.htm Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6346 Posted March 14, 2013 Ovo sto puca sam ja resio tako sto sam sa mozille presao na chrome Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted March 14, 2013 Meni je pucalo bas u chrome-u. Ovaj drugi link mi lepo radi Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivan.ik 625 Posted March 14, 2013 Mozda i najslabiji specijal do sada, nije mi se nesto bas dopao...Definitivno. Počinju da se gube. Quote Share this post Link to post Share on other sites