randrej 0 Posted March 10, 2010 Moze lineko reci kako smanjiti ler gas na puntu, naime idem bez pritiskanja papucice gasa od 35-45 km/h tj. bez gasa presaltam do pete brzine bez problema odnosno mogu se voziti po gradu bez gasa komotno, nemam obrtaljku pa ne znam koliki je broj obrtaja. Da li na punto se moze staviti tabla sa obrtajima i meracem temperature umesto moje najprostije. Quote Share this post Link to post Share on other sites
boki 11 Posted March 10, 2010 moze da se stavi tabla prelistaj malo forum vec je pisano o tome i cena je od 50-70e Quote Share this post Link to post Share on other sites
randrej 0 Posted March 10, 2010 A znas li druze ista za gas, ovde u Valjevu svi su majstori, ubi me u voznji u gradu jaci gas. Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted March 10, 2010 Moraces kod nekog ozbiljnijeg majstora da odes. Svrati u bg, imamo ih mi Quote Share this post Link to post Share on other sites
randrej 0 Posted March 10, 2010 Gde da Vas nadjem, dolazim sledece nedelje. Pozdrav Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9783 Posted March 10, 2010 Iskustva ljudi sa servisima možeš pročitati ovde:http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showtopic=5125 Quote Share this post Link to post Share on other sites
oktopod 465 Posted March 12, 2010 Što se tiče ler gasa, meni je na normali tj na oko 900, al isti slučaj kad pustim gas skroz a u drugoj sam auto ide sam...neće da cima i da se guši Quote Share this post Link to post Share on other sites
jocifer93 1 Posted November 1, 2017 Pozdrav ljudi. Vozim duze vreme punta 1.9d sa van instrument tablom tako da se podacima kao sto su obrtaji i temperatura nisam opterecivao. Malocas kupih elm327 i to malo kvalitetniju varijantu i pokazujemi da su obrtaji na leru 800. Koliko znam ler obrtaji su kod svih automobila na 900. E sad jel zna neko kako se podesavaju obrataji u leru tj jel mogu sam ili moram kod majstora? Hvala. Quote Share this post Link to post Share on other sites