Jump to content
Goran
bimaks

Mezimci Stilo 1.8 16v 153ks i Stilo 1.9 mJet 160ks

Recommended Posts

Sada sam sa mobilnog, pa mi je malo zeznuto da surfujem brzo i pretrazujem. Da li neko moze da nadje temu koju je postavio lik sa Stilom 1.8, u koji je navodno ugradio PRAVU turbinu kod Tunerc-a, pljuvao je coveka bez osnove, valjda mu je auto trosio ulje ko lud. Ispostavilo se Tunerc coveku nije ni radio auto, i kada se pojavio na forumu paljevina sa turbo stilom je nestala.

Sada sam sa mobilnog, pa mi je malo zeznuto da surfujem brzo i pretrazujem. Da li neko moze da nadje temu koju je postavio lik sa Stilom 1.8, u koji je navodno ugradio PRAVU turbinu kod Tunerc-a, pljuvao je coveka bez osnove, valjda mu je auto trosio ulje ko lud. Ispostavilo se Tunerc coveku nije ni radio auto, i kada se pojavio na forumu paljevina sa turbo stilom je nestala.

Evo je http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showtopic=59438&hl=tunerc

Ma to je to...ista prica. Pojave se tako na forumu, nalupetaju se za medalju i ocekuju od nas wow efekat, kao da smo decurlija neka koja za to njihovo cudo prirode nije ni cula a kamoli videla...eeeee

Promase forum skroz, skontaju brzo i odjednom nestanu kako su i dosli, tako ce i ovaj

Prva stvar je ta da sam prosao od tebe jedno milijardu stvari vise, ziveo sam u svajcarskoj 10 godina sta sam ja video od kola i servisa ljudi upoznao itd ti neces nikada, prvo mozes svoje kuci da nazivas decurlijom i ti i ostali.

Kakve ja veze imam sa tim koji je otvarao neku temu?
A veca ste vi svi ovde decurlija od bilo koga,ozbiljan covek ne moze da bleji po forumu ;) Ja naravno mogu jel meni finansije dozvoljavaju da sedim,ja sam obezbedjen.

Rekao sam vam juce i kazem vam opet,dignete se sa te stolice radite nesto napravite pare, pa dodjite ovde i recite hvala brate bio si u pravi sada i moj auto ide tako.

I kao prvo od vecine ovde znam mnogo vise oko bilo cega na kolima, i prvo i prvo da vas sve informisem ja se bavim automehanikom, 2 godine iskustva na renou 2,5 na VW,i usput sam radio sva kola u Svajcarskoj sam naucio mnogo toga sto ovde ne moze da se nauci,tako da molim vas ostavite me vise ovih prica...

Ne moze da se brise tema,moramo jos malo da se sprdamo sa tobom i da te nerviramo. Svajcarac,lose ti te skole koje si ucio tamo. Nicemu te nisu naucile. Sem da lupas gluposti.

Velika molba:

opet sam sa moba, neka neko okaci gastarbajtersku od Riblje Corbe :D

Da li petkom postizes te sumanute brzine, kada svome vratu oblacis kravatu, pa izvedes sebe i gospodju...

Ludilu nikad kraja  :laughing:

Ali nemojte tako, ipak je decko obezbedjen  :lol:

A mi nemamo 'leba da jedemo i ne znamo nista oko automobila.

Svica je cudo, sta sve covek moze da postane tamo  :smoke:

On 9/22/2013 at 5:02 PM, Sale Fiat Stilo 1.9jtd said:

Ne moze da se brise tema,moramo jos malo da se sprdamo sa tobom i da te nerviramo. Svajcarac,lose ti te skole koje si ucio tamo. Nicemu te nisu naucile. Sem da lupas gluposti.

Sprdas se sam sa sobom sa mnom ne.

Takvi kao ti me ne doticu nisu mi ni do kolena. Tvoj nick sve govori.

Evo jedna slika da se nerviras jos malo da vidis kako se zivi u svici svaki dan ;)

392143-336434469716816-1017662984-n.jpg

On 9/22/2013 at 5:13 PM, bimaks said:

On 9/22/2013 at 5:02 PM, Sale Fiat Stilo 1.9jtd said:

Sprdas se sam sa sobom samnom ne.

Takvi kao ti me ne doticu nisu mi ni do kolena. Tvoj nick sve govori.

Evo jedna slika da se nerviras jos malo da vidis kako se zivi u svici svaki dan ;)

392143-336434469716816-1017662984-n.jpg

Evo jedne od mene da vidis kako se zivi u Srbiji. ;)

cxca59100.jpg

Ali samo opusteno,bez nerviranja. Uzivaj u kolima. 

I da ono je bio gore moj poslednji post na ovom forumu,a sada vas sve pozdravljam i da jos dugo molite boga da vam da auto kao moj ;)

Posto vozite jtd od 100 pa do max 120 ks,i par Hgt-a idi begaj. S

Hocemo da se frljamo kako se zivi pa evo jos malo slicica,kako se zivi kad se dodje u srbiju.

Evo ovako se zivi pored mene :*

zr1.jpgzr2.jpg

zr3.jpgzr4.jpg

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA  :laughing:

:guitar:

Nemoj vise da stavljas slike, MOLIM TE  :unworthy:

hahahahahahah  :laughing:

A inace Jack Daniels i Red Bull postoje samo u Svajcarskoj, cisto da se zna.

Samo za odabrano drustvo  :laughing:

Edited by rpm

Bimaks,tako kako ti zivis,zivis samo kada dodjes ovde...ako si nekada ziveo u svici,onda znas o cemu pricam. Radis celu godinu da bi kada odes na odmor bio gazda ovde...onda te svi vole i imas gomilu prijatelja,a muka te vata kada pomislis samo,kada se vratis u svicu,rmbacenje od jutra do sutra. Stim si sve rekao. A to da te ne pogadja,to pricaj maloj deci u vrticu,da te ne pogadja ti se ne bi raspravljao sa nama...vec bi nas kulirao. I drugo,ti nemas pojma kako se zivi,to sto si se slikao sa viskijem,to je samo dokaz da si ljakse...A sad ajde na arbajt,nemoj da te cekaju ;)

Nemoj vise da stavljas slike, MOLIM TE :unworthy:

hahahahahahah :laughing:

A inace Jack Daniels i Red Bull postoje samo u Svajcarskoj, cisto da se zna.

Samo za odabrano drustvo :laughing:

Decko je smesan...na zalost,sve je vise takvih.