knezevic76 8023 Posted August 17, 2024 Auto mog rođenog brata. 1.6 atmo, 120ks, 4x4, benzin/TNGKupljen nov u Srbiji, prvi i jedini vlasnik. Održavan u Euro sumaru, i Trio motors. Ima TNG ugrađen kod Ršića i tamo održavan. Auto je uredno servisiran, svi kavarovi i servisi rađeni bez čeknja.Treba mu malo ljubavi oko estetike Suzuki je obišao Srbiju uzduž i popreko a i šire.Kako je održavan govori i činjenica da mu je ventile, zbog plina, radio Vesnić , dakle posebni neki kovani ventili..... A u opisu piše samo deo održavanja. Mislim da mu je ulje u diferencijalu menjano češće nego nekima motorno Ako se javi neko sa foruma nek se pozove na mene Evo i link http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/24678429/suzuki-sx4-16-4x4 Sent from my SM-A546E using Tapatalk 1 nemanja84bg reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 8023 Posted December 25, 2024 Može ključ, zaboravih da dodam, ostao je u familijiПослато са SM-S926B помоћу Тапатока 1 Reacher Gilt reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
kaskabgd 73 Posted December 25, 2024 Bas ovaj sam hteo da idem da gledam, dok sam bio u potrazi za kolima. Secam se ove bocne slike. Share this post Link to post Share on other sites