horvat 6391 Posted May 31 (edited) Telefon je kupljen nov pre mesec dana. Kupljen je od trgovca sa KP i godinu dana je u garanciji ostvarivoj preko mene, odnosno njega. Nema nikakvih ogrebotina, ostecenja ili problema. Posle 6 godina na iOS-u, pokusao sam da se vratim na Android, ali prosto ne ide. Kutiju nemam, ali originalni 67w punjac ide uz telefon kao i jedna maskica po izboru. Za sve informacije, pisite PP ili na telefon 066/091-081 Nova cena: 350e! Edited July 1 by horvat update cene Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 5605 Posted June 1 3 hours ago, horvat said: Na kraju sam kupio 3310 i bas me zabole sto nije najnoviji, najbrzi, najnapucaniji itd, bitno da mi radi 1 Reacher Gilt reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
horvat 6391 Posted June 1 Promasio ti thread na Androidu Tu si hteo : Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 5605 Posted June 1 @horvat kad prebacujete ispod zita.... Ajd prebaci i ovo tamo ili izbrisi 1 horvat reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
horvat 6391 Posted July 1 (edited) Update oglasa: Nova cena je 350e i maskice ne dolaze sa telefonom, ali mogu da se kupe odvojeno. Dolazi samo jedna, po izboru. Evo i par "realnih" slika telefonom: Edited July 1 by horvat Share this post Link to post Share on other sites
horvat 6391 Posted November 1 Zaboravio da azuriram ovo. Prodao se telefon jos kad ikad... Share this post Link to post Share on other sites