dedavolimocu 0 Posted January 23, 2023 Pozdrav društvo, interesuje me da li je neko menjao sedišta u Fiat Unu? Razmišljam da li pašu sedišta od Alfe 147,156, Lancije Dedre ili Fiat Tempra? Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 6062 Posted January 24, 2023 Ima li neki veći Fiat da probaš? Možda Thesis? Šalim se, nemoj siceve iz većih auta da gledaš...Zadrži se na Puntu, Pandi, moooožda 147 a ja bi gledao i sedišta iz Smarta. Ima dobrih za male pare. 1 dedavolimocu reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
dedavolimocu 0 Posted January 24, 2023 Haha kako sam krenuo još ću iz Opel Senatora da čupam, šalu na stranu, uglavnom poenta je što toliko uživam u vožnji i prelazim svaki dan bar 100-150 km u prevodu ne izlazim iz kola, a ova njegova sedišta su mi postala neudobna i polako su se potrošila pa sam u dilemi i razmišljanju da li da ih menjam i šta mi je činiti? Čitao sam na nekom starom forumu da može iz Fiat Coupe-a, ali videću. Hvala ti za predlog iz Smarta ću baciti pogled. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 6062 Posted January 24, 2023 Hmmmm... sad kad vidim osnovni razlog želje za zamenom, možda predlog i nije na mestu. Treba ti udobnost a ja sam mislio da je razlog samo i jedino pohabanost. Mada je to dosta individualno, nekome su sedišta iz Smarta OK a nekome su užas. Probaj prvo pre kupovine. Dileme nema, menjaj svakako ali nađi sebi i autu odgovarajuća. I nađi doooobrog majstora koji hoće da se zahebava sa tim pošto nije lako uklopiti druga sedišta i klizače. Baš mora lepo i pedantno da se uradi kako ne bi zezalo kasnije. Menjao sam baš puno puta i iskustvo me naučilo, nema gore stvari od loše ubačenog/montiranog vozačevog sedišta. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ristivoje 4 Posted February 4, 2023 @dedavolimocu Ne videh ranije al'ajde da odgovorim. Ne verujem da mozes u njega ubaciti bilo koja sedista bez mnogo prepravkii posto je njegov sistem specifican zbog onih cevki a i ona poprecna greda na podu kvari zabavu. 1 dedavolimocu reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites