Kostakis 1 Posted January 12 (edited) Pozdrav, ne znam puno o automobilima ovo mi je prvi auto, gledao sam ispod haube jel sam hteo da zemnim akumulator, video sam zicu da ide u deo na slikama koja nije povezana nigde, ne znam sta je to, jel moze mala pomoc, creva samo vise nisu nigde povezana a druga zica iz tog dela je povezana na akumulator. Deo se nalazi sa desne strane auta tik iza prednjeg branika. Hvala Edited January 15 by neshaoct formatiranje 1 neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9007 Posted January 15 @Kostakis Ne vidim na šta tačno misliš. Pa, vidi gde ide taj kabal, u šta je uboden jer ne može da nije uboden sa obe strane u ništa... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kostakis 1 Posted January 15 2 hours ago, neshaoct said: @Kostakis Ne vidim na šta tačno misliš. Pa, vidi gde ide taj kabal, u šta je uboden jer ne može da nije uboden sa obe strane u ništa... Ma povadio sve, postavicu sliku posle, mozda je pumpa za tecnost brisaca posto to ne radi Just now, Kostakis said: Ma povadio sve, postavicu sliku posle, mozda je pumpa za tecnost brisaca posto to ne radi Jedna zica isla u bateriju druga nigde haha pa sam ih poskidao Quote Share this post Link to post Share on other sites