Jump to content
FAS Euroauto Goran
Mirko Mirza

Lancia Lybra - ne pali se lampica za CODE ključa

Recommended Posts

Posted (edited)

Postovanje imam problem sa lampom kod kljuca radi se o lanciji lybri, uopste  se ne pali na  komandnoj tabli i automatski nece da upali. dok sva ostale kontrolne lampe upali pa ugasi.

Zamnenuo sam imobilajzer , kljuc i ECU  ( oni su skinuti sa iste lybre koja je normalno radila tj palila) i opet je isti problem nepokazuje lampicu kod kljuca.

Da li zna neko u cemu je problem ?

 

 

Edited by neshaoct
preciziranje naslova

Share this post


Link to post
Share on other sites

Možda je lampica crkla, ili softverski isključena, ili... Ili.... Ali ako ti auto pali normalno, što se cimaš? Neka je... 

Uostalom koji god da je problem, ne verujem da ga možeš naći bez dijagnostike, i to neke kvalitetnije. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Problem mi se javio pre dva dana do tad sve ok, kod lampica za kljuc normalno  radila , ocitavao kod i odjednom nista. Gubi se signalizacija za kod kljuc , kao da je izgoreo osigurac medjutim on je ceo.  Mislio sam da mi je imobilajzer riknuo ,  a da nebi morao kopirati kodove sa mog Ecu kupio sam u kompletu kljuc , bravicu, Ecu i imopbilajzer ali imam isti problem sa lampicom ne pali se , a najveci problem sto uopste nece da upali., vergla ko lud ali nepali .

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hm. Zanimljiv problem. Lybre generalno nemaju taj problem, da su se javljali problemi oko kod-ključa. Ali s'obzirom da si zamenio sve, onda nije problem u tome. Ostaje da nije problem negde u instalaciji, da je neka žica u prekidu, i zato nema nikakvog signala niti komunikacije. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne znam brate šta da ti kažem. Ovde na Forumu još nije bilo takvog problema. Vidi probaj, zameni, i daj Bože da rešiš problem. I javi nam šta si uradio. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK javljam, jos mi ostaje to da zamenim  jer je moguce da je kvar u tom BSI kompjuteru , pa  se dvoumim neki extra autoelektricar ( mada sam i ja  pomalo upoznat sa  elektrikom :) )  ili da proveravam  instalacioni vod po vod :(.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Izvinjavam se sto nisam do sad napisao kako sam resio problem.  Morao sam uraditi immo off ( sto sam trebao odmah uraditi, ali tvrdoglavost).

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...