Jump to content
FAS Goran
neshaoct

Rozberg: Moja titula dobija na značaju

Recommended Posts

niko i luis.jpg

 

Niko Rozberg već četiri godine nije deo Formule 1. Nemački as se povukao posle osvojene titule 2016. godine u bolidu Mercedesa. Tada je praktično do samog kraja vodio borbu sa klupskim drugom Luisom Hamiltonom, koji je u tom trenutku bio aktuelni šampion. Ipak Rozberg je uspeo da bude bolji od Britanca i dođe do krune.

 

''Znao sam koliko je dobar Hamilton. Verovatno najbolji svih vremena, što i titule pokazuju. To što sam ga pobedio kada smo obojica imali jednake uslove, još je veća potvrda mog uspeha'', rekao je sada 35- godišnji Rozberg. Odluku o povlačenju Niko je kaže lako doneo. ''Znam da su navijači bili razočarani. Mislili su da ću se takmičiti sigurno još nekoliko godina. Međutim, otišao sam u pravom trenutku. Ostvario sam san i bilo je vreme da izađem iz karavana'', kaže Rozberg. Na pitanje da li Hamilton u novoj sezoni može do osme rekordne titule u najbržem karavanu, Nemac je potvrdno odgovorio. ''Da. Prvo Luis je neverovatan talenat. Drugo ima najbolji automobil. Možda može da ga ugrozi pre svega Maks Ferštapen u Red Bulu. Tu je i Serhio Perez, kao i Hamiltonov klupski kolega u Mercedesu Valteri Botas. Međutim, Hamilton je u seriji od četiri titule i iskreno ne vidim da neko može da ga zaustavi'', rekao je Rozberg.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...