Jump to content
FAS Euroauto Goran
neshaoct

F1: novi logo

Recommended Posts

Formula 1 dobila novi logo

 

f1%20logo.jpg

 

Na poslednjoj trci Formule 1 ove sezone u Abu Dabiju promovisan je i novi logo tog šampionata. Prvi čovek Formule 1 Čejs Keri je još ranije rekao da promene ''donose svežu energiju'' takmičenju koje traje od 1950.

Aktuelni logo predstavljen je 1987. kada je Berni Eklston bio većinski vlasnik nabržeg karavana na svetu. ''Svaki put kad napravite neku promenu nailazite na različite reakcije'', objašnjava Keri reakcije ljubitelja trka. ''Imamo mnogo planova za budućnost, mnogo stvari želimo da uradimo i mislimo da je novi logo dobar način da naglasimo uzbuđenje koje donosi takmičenje, svežu energiju i novi dan. Promene u potpunosti poštuju suštinu sporta, mi nećemo da ga menjamo, hoćemo da uvedemo novine i energiju u najbolji sport koji mislimo da možemo da poboljšamo na više načina''. Keri je postao prvi čovek Formule 1 početkom ove godine, kada je ''Liberti medija'' preuzela kontrolu nad šampionatu otkupivši veći deo akcija. Od tada su viđene mnoge promene, a najveća je sigurno Eklstonov odlazak, kao i drugačiji odnos prema publici koja je bila zapostavljena poslednjih godina.

 

preuzeto sa - Auto Blog

 

Stari logo:

 

Rezultat slika za formula 1 logo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...