VladaNS 2 Posted July 19, 2013 Možda su to one što su bile dugo u oglasima, u Kikindi, onomad ja zvao ali nije 'teo da spusti cenu ni centa, pa sam odustao. Drago mi je ako ih je neko pokupio, pogotovo ovakva zver Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 21264 Posted July 19, 2013 Pratim pomalo oglase cisto iz radoznalosti, ali ovaj "Toora" model bukvalno nigde nisam video u prodaji kod nas za sve ove godine.Pored Blade kojih ima kao blata, malo cesce natrce i ove "MiM" (na vrhu gornje slike), pricam iskljucivo o OEM 17'' za Stilo: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zoranic MNE 0 Posted July 19, 2013 sve cestitke! svaka cast teto Quote Share this post Link to post Share on other sites
IRCHIE 0 Posted July 21, 2013 Hvala za pohvale momci! Možda su to one što su bile dugo u oglasima, u KikindiOve moje Toora felne jesu iz Kikinde! , a meni je spustio dosta cenu , eto sta znaci kada devojka kupuje felne...sve se moze Quote Share this post Link to post Share on other sites
VladaNS 2 Posted July 21, 2013 Haha..meni nije hteo ni centa.. ako iskrsne nesto slicno u oglasima, ti ces da se cenkas za mene Quote Share this post Link to post Share on other sites
IRCHIE 0 Posted July 21, 2013 hehe... moze nije problem! ti javi... Quote Share this post Link to post Share on other sites
edinko 5 Posted July 22, 2013 (edited) treba i meni nesto, dizne neke Edited July 22, 2013 by edinko Quote Share this post Link to post Share on other sites
IRCHIE 0 Posted July 23, 2013 ah da ....nije ti dosta sto sam ti spustila cenu dizni sa 160 na 100E ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
edinko 5 Posted July 24, 2013 ah da ....nije ti dosta sto sam ti spustila cenu dizni sa 160 na 100E ? Quote Share this post Link to post Share on other sites