Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
neshaoct

Red Bull predstavio novi bolid

Recommended Posts

77389-red%20bull%20f1.jpg

Svetski šampion u Formuli 1, ekipa Red Bula, predstavila je u svojoj bazi u engleskom Milton Kejnsu novi RB8 bolid za predstojeću sezonu, u kojoj će za ovu ekipu voziti Sebastijan Fetel i Mark Veber. Fetel je prošle sezone osvojio šampionsku titulu sa 122 boda više od drugoplasiranog Džensona Batona iz Meklarena.

''Gledajući nove bolide, znam da mehaničari nisu imali mnogo prostora da se 'igraju'. Prethodne dve godine bilo je dosta promena na bolidima, pa ćemo videti kako će ove sezone sve da funkcioniše. Pogrešno bi bilo da očekujemo da se ponovi 2011. godina, koja je bila izuzetna i kada smo veoma rano stekli veliku prednost u odnosu na konkurente'', rekao je Fetel novinarima na predstavljanju novog bolida i istakao šta je cilj u 2012.

''Na nama je da probamo da uradimo isto što i prošle godine i da damo sve od sebe. Videćemo kako će se pokazati novi RB8 bolid'', poručio je najmlađi dvostruki prvak u istoriji Formule 1. Red Bul će pokušati da nadmaši rezultat iz 2011. u kojoj su vozači ovog tima odneli 12 pobeda na 19 trka. Novi bolid prvi će testirati Mark Veber na stazi u španskom Herezu. ''Naši ciljevi su jasni, pokušacemo da odbranimo titule u obe konkurencije na isti način na koji smo to radili i u prethodne dve sezone'', rekao je prvi čovek ekipe Kristijan Horner. On je dodao da je tim prošle godine postavio izuzetno visoke standarde. ''Uvek pokušavamo da napravimo korak napred, na svim poljima želimo budemo bolji'', dodao je Horner.

Nova sezona Formule 1 počeće 18. marta trkom za Veliku nagradu Australije u Melburnu.

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...