Jump to content
FAS Goran

Recommended Posts

Zovem se Stefan, sa Novog Beograda sam, uzeo sam pre par dana od strica Lančiu, i sad nameravam da se maximalno njoj posvetim :). Posto je stric malo losiji vozac svuda je po malo overena (za njega bi trebala da se stavi guma oko celih kola, ko na autodromu, redovno kaci auta sa svih mogucis strana)..U narednih mesec dana bi trebalo da je sredim limarijski.. Ima da bude ravna ko staklo, a ne ovako ko KONTUR jastuk :).. Inace veliki sam ljubitelj lanči, do sad smo imali u porodici themu 2.0 (94 godiste) i kappu 2.0 (98 godiste) postavicu i njihove slike kad budem imao vremena.. :) Veliki pozdrav svima

Slika_1.jpg Slika_2.jpg Slika_6.jpg

Slika_3.jpg Slika_4.jpg

Slika_5.jpg Slika_7.jpg Slika_8.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Strika - "umetnik"!

Toliko je lep, da me srce boli, medjutim, volećeš je ti još više ispravljenu. Samo nek ti strika malko pripomogne...biće to kao iz "fabrike da je izašlo"!

Share this post


Link to post
Share on other sites

lep auto! te dedre su mi onako vizuelno zivlje i "opasnije" od tema i kappe. Lepo je odrzavaj i puno km u veselju da provozas!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvala svima na lepim recima. Vodio sam se mislju da je celu prelepim u belu foliju (ne mat, nego obicnu) i da presvucem karbonom krov, retrovizore, i unutra mahagoni.. Ali otom potom.. Uskoro stavljam slike theme, nekadasnjeg kevinog auto :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Brate trebaju ćaletu pare,nesto se iskomplikovalo... moram je prodati.. jbg :(

Nije mi ni do cega... A taman sam mislio da sad pocnem ono sto sam napisao u prvom postu, da se totalno njoj posvetim i da je totalno ulickam, odradim limariju kod teče i da je vozim dugo dugo.. Kod mene je vec nedelju dana za tih nedelju dana jedno je minimum 4,5 puta opran. Ali jbg Jel po vama iskreno jaka cena? (moje misljenje je da je realna)

Pozdrav svima :D

Edited by PEKA192

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...