trizex 0 Posted September 1, 2011 Pozdrav svimaMoja ljubimica u pitanju je Fiat Tempra, doduse, bar je to nekad bila Da ne predstavljam sad projekt u kompletu, jer je preopsirno, samo cu naskrabati par redova teksta, i ako nije protivno pravilima foruma postaviti cu link na drugi forum gdje ima sve detaljnije opisano. Dakle, auto je Tempra, donatorsko vozilo je bila Alfa 155 koja joj je podarila 2.0 8v TwinSpark srce, citavo podvozje, kompletan interijer, i prednji kraj (farove, masku, haubu i blatobrane). Auto je na KW gewindama, felge su trodijelne Tramont Staria 4, 17", 8j naprijed, 10j pozadi, gume sve 4 205/40/17". Xenoni, kozna sjedista iz Passata, otvoren izduv, single brisac ala Alfa 155 DTM, i jos milion sitnih prepravki i detalja koje cu nabrajati ako ih se sjetim How do you like me now? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted September 1, 2011 Zanimljivo. Poznanik iz Obrenovca je na slcan nacin spojio prednjicu od Alfe 156 i zadnji kraj od Alfe GT. Quote Share this post Link to post Share on other sites
yarhead 1 Posted September 2, 2011 cekaj malo jel ovo auto bilo skoro u tuzli?jer mi se cini da sam ga vidio? Quote Share this post Link to post Share on other sites
trizex 0 Posted September 2, 2011 pa da, iz tuzle sam u beogradu sam poslom....@martini hehe, pitam se kako je to ispalo, imas li slika? Quote Share this post Link to post Share on other sites
alfa&omega 3 Posted September 2, 2011 Prilicno interesantno, jedino mi prednja maska deluje malo nedovrseno i nedefinisano. Svaka cast za projekat Quote Share this post Link to post Share on other sites
dellas 1619 Posted September 2, 2011 (edited) E sad je ovo najbolja tempra u BG-u, a sto ideee ne biste verovali P.S. Ajdine, ajde ako ne odes kuci za vikend da odemo zajedno na skup FLCS u nedelju. Edited September 2, 2011 by dellas Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 23 1 Posted September 2, 2011 Fino,nema sta,samo ja bih pre uredio tempru do kraja,nego stavljao algin prednji kraj. Rad je stvarno vrhunski nema sta,vidi se da je dosta truda ulozeno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martin 813 Posted September 2, 2011 Au al je ispalo loše....mora i da ide loše, jel de? Ekstra, ekstra, ekstra!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
trizex 0 Posted September 3, 2011 @alfeomega pa nedostaje lajsna ispod farova, mozda na to mislis?@markotoo late, vec sam utekao nema veze, bit ce prilike @banema probao sam, al nisam mogao da smislim ona njena dva akvarijuma naprijed sto ih zovu farovima, morao sam ih se rijesiti @makima lose skroz, najbolje vrijeme na street raceu 15.3 s reakcijom, bezveze Quote Share this post Link to post Share on other sites
alfa&omega 3 Posted September 5, 2011 Da, moze biti da fali lajsna da to izgleda lepo Quote Share this post Link to post Share on other sites
darko 0 Posted September 5, 2011 E brate odlican auto video sam te u prolazu kod usca na semaforu.Jedan lik sa hr foruma je radio to isto , dobro ispadne. Quote Share this post Link to post Share on other sites
trizex 0 Posted September 5, 2011 taj lik sam ja jos uvijek sam unikat mozda si vidio slike tamnoplave na kosei racing 17" ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
trizex 0 Posted September 8, 2011 Malo sam se igrao opet zadnjih dana, slozio si AFR uredjajcic, pa mi je sinulo da bi mogao i da ga postavim na originalno mjesto upotrijebio sam postojece diode check panela, promijenio im malo boje, i slozio prekidac da mogu birati da li da radi check panel ili afr, ili oboje odjednom evo gotovog proizvoda. Quote Share this post Link to post Share on other sites
TheWickerMan 984 Posted September 8, 2011 8j naprijed, 10j pozadi, gume sve 4 205/40/17".Na stranu sto mi se ne svidja prednji kraj,jer nije fabricki ( o ukusima se ne raspravlja ) ali moram da prokomentarisem zadnje tockove... 10J je presiroko za 205 gumu... do 8.5J je ok ali ovo je vec previse... Quote Share this post Link to post Share on other sites
dellas 1619 Posted September 8, 2011 8j naprijed, 10j pozadi, gume sve 4 205/40/17".Na stranu sto mi se ne svidja prednji kraj,jer nije fabricki ( o ukusima se ne raspravlja ) ali moram da prokomentarisem zadnje tockove... 10J je presiroko za 205 gumu... do 8.5J je ok ali ovo je vec previse...Uzivo izgleda extra jer se guma bas lepo razvukla Quote Share this post Link to post Share on other sites
trizex 0 Posted September 8, 2011 (edited) 8j naprijed, 10j pozadi, gume sve 4 205/40/17".Na stranu sto mi se ne svidja prednji kraj,jer nije fabricki ( o ukusima se ne raspravlja ) ali moram da prokomentarisem zadnje tockove... 10J je presiroko za 205 gumu... do 8.5J je ok ali ovo je vec previse...Apsolutno a sto se guma tice, i to je stvar ukusa, kako se kome svidja, ja namjerno nisam htio siru gumu iz 2 razloga, 'em sto ne bi imao lezanja na cesti vise nikako, em sto ne bi mogao voziti 10j s ovakvim rubovima, morao bi ih drasticno siriti a ni to mi se ne svidja, a povrh svega sto volim stretch ovako je auto savrseno vozljivo, ovo je moj daily driver, godisnje prelazim 20+ hiljada km s njom, tako da.... Edited September 8, 2011 by trizex Quote Share this post Link to post Share on other sites
FantomX 5 Posted October 9, 2011 Na skupu smo se svi pitali onaj dan kako si stigao do Beograda sa njom i ovim tockovima. Definitivno za postovanje sta je uradjeno sa ovim automobilom, full, ali bas bas. Quote Share this post Link to post Share on other sites
trizex 0 Posted October 9, 2011 Hehe hvala, ma moze se jebiga, samo se mora biti na oprezu non-stop eto od prosle nedjelje do danas cca 400 km na satu, cca 70% po Beogradu.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
yarhead 1 Posted October 9, 2011 (edited) kao sato sam napisao gore vidjao sam ga cesto u tuzli i ima zvukkkkk unikat sto jeste jeste veliki pozdrav za mog tuzlaka Edited October 9, 2011 by yarhead Quote Share this post Link to post Share on other sites
kAcA 0 Posted November 14, 2011 Sta da kazem, unikat! Vidio sam te i u Sarajevu, znamo se sa drugog foruma. Veliki pozdrav Quote Share this post Link to post Share on other sites