saledelagano 25 Posted September 29, 2014 ^ Na posteno ne. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jevta BG 111 Posted June 22, 2015 sta bi sa tobom i projektom... jel si se smorio i odustao ili nesto drugo...daj mmalo novosti... Quote Share this post Link to post Share on other sites
razor_amd 0 Posted June 22, 2015 Smorio sam se i odustao, sve dok ne uspem da registrujem auto, ne nastavljam. Jurim na sve nacine da zavrsim za tehnicki ali slaba vajda. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 27 Posted June 22, 2015 Vidoh ti alfu u Ts blizu Sarana i one kafane 8 ili kako se zove. Lepa je, nema greske Quote Share this post Link to post Share on other sites
razor_amd 0 Posted June 22, 2015 (edited) E pa što ne svrati, tu mi je firma, tu radim. Javi se obavezno sledeći put. Izmedju šarana i kafane 8, imaš prolaz, i pravo biješ u lokal, veliki izlog, radnja sa računarima, uđi i traži mene. Milan Edited June 22, 2015 by RazoR Quote Share this post Link to post Share on other sites
rocker87 5 Posted June 22, 2015 A ništa, onda meni prodaj Punta. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 27 Posted June 22, 2015 Dogovoreno kad me put nanese znam gde da svratim. Saradjujemo sa Saranom pa snimio Alfu upecatljiva tablica Quote Share this post Link to post Share on other sites
razor_amd 0 Posted June 22, 2015 Pa prodao bih ga ja, kad bi neko platio bar trećinu uloženog. Nego slaba vajda od toga... Quote Share this post Link to post Share on other sites
jevta BG 111 Posted June 22, 2015 (edited) tesko da ce neko zato sto ne moze da se registruje,a opet kad znamo koliko je ulozeno i truda i para...ja bi licno voleo da ga imam u svom vlasnistvu jer bi mogao mnogo stvari da iskoristim...ko zna sve je moguce sve je stvar dogovora Edited June 22, 2015 by jevta BG Quote Share this post Link to post Share on other sites
DRAGANCE 21 Posted June 30, 2015 (edited) ako sve propadne, odradi ga bar za 402 , tu ne treba registracija Edited June 30, 2015 by DRAGANCE Quote Share this post Link to post Share on other sites