mdragic 0 Posted August 28, 2009 Da li neko mozda zna koji je broj osiguraca od sirene kod Stila? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vukasin 0 Posted August 28, 2009 Imas u onoj knjizici koju dobijes uz auto za sta je koji osigurac Quote Share this post Link to post Share on other sites
Punto Abarth 18 Posted August 28, 2009 kapiram da ti ne treba nikakva knjizica, obicno uvek sa unutrasnje strane svakog fuse boxa imas semu sta je sta. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zlox 1 Posted August 28, 2009 Osigurac F10, 15 Ampera Quote Share this post Link to post Share on other sites
mikisxy 7 Posted August 28, 2009 pod haubom F21 od 15A Quote Share this post Link to post Share on other sites
zlox 1 Posted August 28, 2009 OK mozda gresim.. sorry ja gledao u nekom uputstvu koje imam, ali kontam da je ipak Miki ovde the master Quote Share this post Link to post Share on other sites
mikisxy 7 Posted August 28, 2009 (edited) nemo tako zlox i ja imam gremline kao i auta koje radim,sad cu da proverimevo proverio kod mene taj podatak za F10 pod haubom mi daje za benz motore kontrola a u kabini F10 za visinu farova i jos neke dzidza bidze oko farova.ne tvrdim da je 100% tacno i sheme znaju da urade pogresno Edited August 28, 2009 by mikisxy Quote Share this post Link to post Share on other sites
zlox 1 Posted August 28, 2009 Smeh kako mogu da odrade razlicita uputstva ja sam ovaj PDF skinuoSto je jos gore ja ovu moju verziju printao i stavio u kola, cisto za svaki slucaj ako zatreba veselomozda ima veze sa godinom proizdvodnje? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mikisxy 7 Posted August 28, 2009 (edited) moze biti moje je za stilo jtd 115 obuhvata 2003.moras da vidis i o kom se delu osiguraca radi ima ih tri (pod haubom,u kabini i gepeku)u svakom slucaju pod haubom tabla sa osiguracima,red osiguraca do srafa sto je usrafljena tabla,plave boje treci odozgore pa koja god oznaka po raznim semama Edited August 28, 2009 by mikisxy Quote Share this post Link to post Share on other sites
zlox 1 Posted August 29, 2009 Sad sam skontao da je moje uputstvo za mjet.. sto mu dodje malo novija varijanta. Moracu da procackam da nadjem za stari dobri JTDedit : ...evo nasao sam jedno uputstvo na srpskom za JTD gde je ista prica za osigurac O_o Quote Share this post Link to post Share on other sites
mikisxy 7 Posted August 29, 2009 ko ce kolega zlox ispraviti krivu drinu tj razne varijante i postavljace sema.desava se cesto da i fiatova sema se negadja u oznakama ili bojama zica valjda su to one kerefeke koje godiste pa model pa za koje trziste......ko ce povatati ove iz belog sveta Quote Share this post Link to post Share on other sites
smeker192 3 Posted August 29, 2009 Da se prikljucim problemu, i meni ne radi ali kod mene je problem sto je ispala zica iz one cetvrtke-sklopkekoja stoji ispod desne traverzne-grede skroz do fronta, a ne znam u koju od rupica da ubodem zicu!?! Quote Share this post Link to post Share on other sites
NED 10 Posted August 29, 2009 Svrati jedan dan do mene , da te odvedem kod coveka koji zna! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mdragic 0 Posted August 29, 2009 Moj je Multi Jet , gde je kod njega osigurac? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mikisxy 7 Posted August 29, 2009 treba da bude kao i kod drugih puntica na tabli pored akumulatora od 15A plave boje Quote Share this post Link to post Share on other sites
smeker192 3 Posted August 30, 2009 @NED: vazi, inace sam planirao da svratim, nego mali bebac znas kako je ne stizem Quote Share this post Link to post Share on other sites
mdragic 0 Posted August 30, 2009 Osigurac F12 pored akumulatora. PRoverio sam sve i crkla mi je sirena. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mikisxy 7 Posted August 31, 2009 da izginemo bre zbog osiguraca a ono crce svirajka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dovla 9 Posted August 31, 2009 Ja preporučujem sviraljku kao moju... testirana u subotu, svira kao simfonijski orkestar 15km (u svatovima) bez ikakvih problema Samo traži sviraljku za Bravo/Brava i Bog da te vidi kad mu svirneš Quote Share this post Link to post Share on other sites
mikisxy 7 Posted August 31, 2009 starno fabricke sirene za cistu 10,preturaju pesake na ledja provereno Quote Share this post Link to post Share on other sites
zlox 1 Posted September 1, 2009 fino je to.. jel preturaju i "pesakinje" tako lako ako je tako odma da uzmemo po par komada Quote Share this post Link to post Share on other sites
mikisxy 7 Posted September 1, 2009 da ali mora sa ledja da pridjes Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dovla 9 Posted September 1, 2009 Ako nisi prišao s leđa kao da nisi ni prišao Quote Share this post Link to post Share on other sites
Krle 0 Posted September 15, 2009 posto vas zanima obaranje sa ledja kupio sam 2 tonske sirene nove i mogu vam reci obaraju sve zivo kupio sam ih u jednoj radnji u kraju, odrali su me ali sta da se radi kad covek nema informaciju, cena tricavih 1600 dingera, a onda sam video iste ili slicne u metrou po ceni od 470 dingera, samo sto je oklop crvene boje, verujem da je isto tj. mala privreda, ali stvarno extra trube ove moje (p.s. bio sam skoro na jednoj svadbi - znaci 100% provereno ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
fedja.culum 0 Posted September 18, 2009 kada svirnes pored pijace lete cegeri,stapovi,babe..... Quote Share this post Link to post Share on other sites